Vad bör jag veta om Dammsugning?

Dammsugaren är en apparat som gör att en husägare att hålla sitt hem fri från damm och smuts. Att försumma att använda dammsugaren kan leda till svår allergi problem eftersom en dammig hem är ett hem överskridande med damm kvalster, djurhår och andra allergener. Vi rekommenderar att folk vakuum sina hem varje dag, men de flesta bara har tid att dammsuga en eller två gånger i veckan. Dammsugning är en viktig del av att hålla ett hem rent och dammfri.

Dammsugning innebär att trycka på apparaten över mattan olika gånger tills allt damm, smuts eller skräp elimineras. Det vakuum trycks fram och tillbaka och från sida till sida för att täcka alla områden i mattan. Villaägare bör förmedla vakuum flera gånger under mattan avsnitt som har hög trafik. Lätt trafikerade ytor tar bara tre pass med vakuum för att vara tillräckligt rengjorda. Vissa dammsugare har en smuts sensor som gör att den person som vet när en särskild matta yta är ren.

Det finns två grundläggande typer av dammsugare som används för att dammsuga-kapseln vakuum och väskan vakuum. Både rena mattor lika bra, men de har också olika egenskaper. En burk vakuum är idealisk för rengöring av mattor, men är särskilt användbart för rengöring kala golv, trappor och svåra att nå hörn.

Fördelen med att en kapsel modellen är att husägare inte hela tiden måste köpa påsar. Nackdelen är att det kan vara svårt att tömma den här typen utan att göra en röra. Filter och dammbehållare i en kapsel modellen måste alltid hållas rena.

Ett vakuum med en väska har inte detta problem eftersom det gör att smuts och damm som finns i påsen. Å andra sidan är det svårt att rädda små föremål i väskan som sugs upp i vakuum, och det kräver inköp av vakuum påsar regelbundet. Dammsugning med ett vakuum som kräver en väska får kosta husägare mer pengar än hon är villig att spendera genom åren. I detta fall bör husägare köpa en burk vakuum.

Dammsugning blir en enklare syssla när ett vakuum är utrustad med en rad olika tillbehör. Dessa bilagor används för att rena olika platser i hemmet. Till exempel, om en person behöver för att rengöra kala golv eller väggar, skall hon använda vägg /golv borste.

Alla som behöver att avlägsna damm från lådor eller under möbler kan angripa smutsen med vakuum s fogmunstycke. Madrasser, gardiner, stoppade möbler och inredning bilen kan rengöras med vakuum: s klädsel bilaga. Slutligen kan lampskärmar och rullgardiner rengöras med ett vakuum s möbelborsten.

Dammsugning med ett pulver luftrenare gör inte ont det vakuum om det är en kvalitet apparaten. När du använder en påse vakuum, är det viktigt att använda en ren påse vid tillämpningen pulver på mattan. Detta beror på mattan pulver ofta förträngningar i vakuum påse. Efter att ha använt en frisk pulver bör renare byta väska för en ny.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.