Vad bör jag tänka på när man köper skåp?

Skåp hålla grytor och pannor, porslin och mat, ett handfat och eventuellt en mikrovågsugn, rengöringsmateriel, handdukar och tvål. De sätter tonen för det rum där de är installerade. Till synes så enkelt, det finns många alternativ-mer än möter ögat-vid köp av skåp. Tricket är att veta vad man ska tänka när du handlar för skåp.

Köksskåp är en av de största inre investeringar när byggnad eller ombyggnad ett hus. Eftersom de tongivande för det rum där de placeras, de två ursprungliga farhågorna när man köper skåp är färg och stil på möblerna. Då hamnar man i mest på personliga preferenser. Som en allmän regel, dock ovanligare träslag, ju längre den avslutande processen och större detaljeringsnivå på skåpdörrar, desto större blir priset på skåpen.

Förutom den uppenbara detaljerna i "look" att köpa skåp, är det viktigt att ta hänsyn till kvaliteten på tillverkningen av skåpen själva. Till exempel kommer leta efter massivt trä konstruktion istället för plywood öka kvalitet och den övergripande hållbarhet på möblerna. Även detaljer som att ha passar ihop lederna och full tillgång till lådor är också kvalitetskriterier och utförande.

Ett enkelt sätt att hitta kvalitetsarbetet vid köp av skåp är att titta för certifiering av köksskåp Manufacturers Association ("KCMA Certified"). Detta garanterar att skåpet har gått igenom en process för certifiering, se till att efter skåp köpet kan skåpen inte omedelbart falla sönder.

Sekvensen från att köpa skåp till att få rätt bitar i huset är mycket enklare med hjälp av ett skåp professionell. Efter att ha valt utseende och stil, mätningar av utrymmen som behöver skåp måste vidtas. Om beställning genom en lokal hem förbättring lager eller skåp butik kommer de att ha någon kommit ut för att göra detta, i allmänhet gratis.

När mätningar utförs, de flesta skåp återförsäljare sedan utforma ett kök eller badrum på ett datorprogram som gör att en 2-D och 3-D-utskrift av skåp design som skall göras och godkännas av skåpet köparen. Efter att ha fått den grundläggande layouten, detaljer om prissättning samt ytterligare tillbehör såsom lister, skåp hårdvara, lata Susans, utrullning hyllor, ljus skenor eller glas i vissa dörrar, samt bänkskivor för bänkskåpen, kommer att fastställas.

I valet var man kan köpa frysdiskar, har en många alternativ. Från lokala hemhantverks lagerlokaler specialitet skåp butiker till köksluckor på nätet finns det många återförsäljare som finns tillgängliga för att göra ett skåp köp. Samma process som används för köksskåp köpa kan användas för badrumsskåp, även om processen kanske inte riktigt lika delaktiga, eftersom det finns i allmänhet färre skåp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.