Vad bör jag tänka när man köper en flagga?

För många människor, köpa en flagga är ett konkret sätt att visa nationell och medborgerlig stolthet. Att köpa en flagga för med sig en rad traditioner och protokoll sedan århundraden tillbaka. Därför är det mycket viktigt att förstå de ofta subtila skillnader mellan olika typer av flaggor tillgängliga för allmänheten. När du köper en flagga, är det också viktigt att undersöka dess specifika syfte för ditt hem, logistik för korrekt visning och hur man gör med det med värdighet.

Först när de köper en flagga är det viktigt att överväga din avsett syfte. Kommer denna flaggan på offentlig visning året runt eller bara förs ut för vissa helgdagar? Kommer ni att visa andra flaggor eller vimplar med en flagga? Kommer detta flaggan dåligt väder eller visas i ett fönster? Alla dessa frågor bör hjälpa dig att avgöra den lämpliga material, stil och dimensioner när man köper en flagga.

Köpa en flagga kan också innebära att köpa en flagga innehavare eller flaggstång. Om du redan har medel för att visa flaggan, se till att den nya flaggan är kompatibel. En flagga med stöd av en pinne bör ha tillräcklig höjd för bifogade flaggan anläggningen konsol. Om du planerar att använda en flaggstång, den nitar av trasan flaggan ska matcha den snäpper på repet. När du köper en flagga, se vikten av materialet är lämpligt för innehavaren. En lättare flagga kan blåsas ut av innehavaren under en styv bris, medan en tyngre flagga kan skada innehavaren med tiden.

Man bör också beakta hållbarhet flaggan material. Om flaggan ska visas utomhus, bör det göras av en väderbeständig material eller trasa. Vid första tecken på dåligt väder, flaggor inte specificerade för kontinuerlig exponering bör flyttas inomhus. Ett papper eller plast flagga kan vara lämpliga för en enda dag användning, men inte som en permanent display. När du köper en flagga, bör du överväga att även logistik och dimensioner på skärmen område. En extremt stor garnison flagg kan fungera bra på en skola eller park, men inte i en genomsnittlig framsidan.

När du köper en flagga, kan det hjälpa att känna ett korrekt förfarande för bortskaffande av det man kan ersätta. Närmare anvisningar om godkända flagga pensionering är tillgängliga via lokala veteranerna aktionsgrupper, scout trupper eller online. Boy scoutkårer och andra lokala civila organisationer kan hålla regelbundna ceremonier flagg pension, så du kanske vill skänka din skadade eller pensionerade flaggor på den tiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.