Vad bör jag tänka när man köper bestick?

flesta brudar registrera sig för det och alla måste använda det någon gång. Bestick är en oundgänglig del av en tabell. Bestick består av dessa redskap vi äter med: gafflar, skedar, knivar och så småningom, som serverar bitar.

bestick är vanligtvis tillgänglig varhelst köksutrustning säljs: varuhus, lågprisbutiker och specialbutiker. Många människor köper fat för första gången när de får en lägenhet av sin egen och behöver bestick. Detta fat är oftast billig och utilitaristiska. Mammor kan köpa en uppsättning av billiga gafflar och skedar som kan användas missbrukas, och i övrigt illa tilltygade av barn, sedan slängs med liten förlust.

Många människor, speciellt brudar, blick för god kvalitet bestick till pryda deras bord. Ett bra ställe att börja är i husgeråd avsnitt i ett varuhus. Dessa butiker har ofta brud-register och sälja bättre kvalitet bestick.

Leta efter kända märken, såsom Gorham eller Oneida och kontrollera andelen nickel av rostfritt stål. Mest bestick är antingen 18/10 eller 18 /8. Ett fat betygsatt 18/10 kommer att ha mer lyster än 18 /8 tallrikar, fat, eftersom andelen nickel är högre.

Mönster är också en fråga när man köper fat. De som kommer att använda bestick bör gå samman för att handla för den, eftersom människor har olika smak när det kommer till mönster och även vikten av köksredskap. Bestick mönster finns i alla varianter, från slätten till utsmyckade. De flesta människor tycker om att slå en gyllene medelväg, välja ett mönster som fungerar bra för formella eller informella middagar. Men vissa människor vill välja två uppsättningar-en för varje typ av mat.

De flesta varuhus visar sina bestick på ett sådant sätt att de skall kunna plocka upp det och hantera det innan köp. Detta hjälper shoppare avgöra om de mönster de gillar verkligen vad de vill i sina hem för att använda dagligen. Bestick bör alltid vara klassad maskindiskas och köpare kanske vill söka på nätet recensioner av deras mönster, för att se om redskapen är slitstarka och fortfarande ser ljust efter många tvättar. Bestick säljs på nätet, men detta kan vara ett bättre alternativ för dem som vill byta ut bitar i sina mönster. Det är svårt att få en uppfattning om hur bestick ser ut eller känns online.

Priserna varierar också för bestick. Vissa mönster säljs för bit, en del i kuvert och en del i set. De kan variera från så lite som 25 dollar (USD) per set till över 100 US-dollar för ett kuvert. Vanligtvis är bättre bestick högre priserna. Köpare kan också vill se till att butiken har en politik för återvändande, så att de kan returnera fat om de inte gillar det eller om det inte matchar deras Kina eller andra bestick mönster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.