Vad är några alternativ till soffbord?

Även soffbord kan vara både praktiskt och attraktivt tillägg till ett vardagsrum eller allrum, är de inte det enda alternativet. Soffbord kanske inte praktiska i ett familjerum där små barn leker-antingen på grund av glas, skarpa kanter eller möjlighet att få bra virke förstöras av markörer eller spill. Stor eller till normalstora soffbord kan vara överväldigande i ett litet rum. Några av de många alternativ till soffbord inkludera ett sidobord, flera mindre bord, ett akvarium, en täckt PET sängen med en bricka på toppen eller en liten bricka bord.

Ett brickbord är en bricka på ett stativ som ser ut som ett bord tills löstagbara magasinet tas bort. Det är oftast ganska kompakt och bra för rum som du regelbundet göra mat och /eller dryck. Om du har husdjur, kan du använda brickbord som en inspiration och få en täckt husdjur säng med en hård övre yta att hålla en bricka på toppen. Dessa typer av borden kan göra bra alternativ till kaffe bord och en bricka är också lätt att hålla ren genom att bara ge den en torka.

Även något som liknar en gammal, men stora akvarium kan rengöras och användas som en förenklad modern spegel soffbord i en knipa. Bara vända den upp och ner och ställa några dekorativa bitar ovanpå som en anläggning och ett annat föremål. Du kan också använda akvariet som ett glas bas för en större glasskiva.

En gruppering av lilla bord kan fungera i många olika rum och du kan skilja tabeller för att hålla drycker och mat till gäster när du är underhållande. Fyra kvadratiska eller rektangulära tabeller kan skjutas ihop till ett större bord eller två triangulära tabeller kan arrangeras på många olika sätt. Nyckeln till att använda alternativ till soffbord är att hålla dem i samklang med stil i rummet de är i och använda din fantasi.

Var inte rädd att prova mindre möbler såsom sida, eller slutet tabeller som alternativ till soffbord. Till exempel kan ett litet bord framför en soffa ger en intressant, tydlig titta på ett boende. Bara håller sig till en fet tillbehör på bordet som en lång anläggning eller vas av grenar och kanske en ansenlig kasta kudde på ena sidan av soffan och en afghan draperade i den andra änden. Fundera på färger och material du använder här och du kan ge nytt livtill din gamla inredning!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.