Vad är ett helt hus Elektronisk Air Cleaner?

ett helt hus elektronisk luftrenare ett system som filter, rengör och på annat sätt frigör luften av föroreningar och allergener. Dessa enheter typiskt filter luft under ett helt hem och ofta finns en specialiserad enhet belägen inom HVAC-systemet. Det finns olika fördelar med att använda dessa produkter, de främsta är att de kan rena luften i större områden än mer traditionella bärbara enheter.

Vissa hela huset elektronisk luftrenare system använder filter. Dessa agera för att fånga och hålla luftburna allergener, föroreningar, och även mikroorganismer. De föroreningar som ett system kan fånga beror på vilken typ av filter som används, med mindre och mer avancerade filter som kostar mycket mer än de som tillåter att vissa mikroskopiska delar att passera.

Den typ av valda filter kommer att dikteras av behoven hos köparen. För någon som bara vill ha renare, fräschare, luft i hela hemmet, en standardmodell skulle vara lämpligt. Någon som har svår allergi, lungsjukdomar eller andra andning begränsningar nytta kanske mer av ett avancerat filtersystem.

Det finns hela huset elektronisk luftrenare system som också har luftfuktare som körs med systemet. Dessa enheter bidrar till att upprätthålla en jämn fuktighet genom hemmet och lindra en del allergiska symptom som torra ögon och bihålor. Det är viktigt att byta vattnet i dessa enheter ofta för att förhindra mögel ackumulation.

Om hemmet filtreras bort är särskilt stor eller i ett allergen-liggande område är det särskilt viktigt att byta filter ofta. Filtren ska kontrolleras varje några dagar för att se till att damm och smuts inte samlas in till den grad hämmade prestanda. För att komplettera effekten av ett helt hus elektronisk luftrenare, kan bärbara enheter köpas separat.

Köpa ett helt hus elektronisk luftrenare kan vara en stor investering. För att säkerställa bästa kvalitet system köps för priset, det är en bra idé att forskning olika typer av elektroniska filtreringssystem online eller genom att tala med en lokal leverantör. Det kan finnas olika typer av filter finns tillgängliga, samt moderna som tillämpar ultraviolett ljus eller negativa joner för renare. Varje alternativ har sina egna fördelar och fallgropar, så lära om var och en av dem hjälper konsumenterna smartare köpbeslut.

Fråga

för information om garanti samt rekommendationer för förfaranden luft testning. Alla som har en sjukdom eller mycket svåra allergier bör göra rutinmässiga luft tester i sina hem för att se till att luftkvaliteten förbättras med hjälp av luften renare. Om det efter flera dagar av användning inte ändras, bör tillverkaren kontaktas för mer information om återbetalning, reparation, eller metoder för att förbättra effektiviteten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.