Vad är en Weatherization Assistance Program?

Ett program weatherization bistånd är ett program utformat för att ge familjer med låga inkomster med assistans att sänka energikostnader. I USA är det Weatherization Assistance Program en US Department of Energy (DOE) sträva efter, som inrättades 1976. Programmets mål är att främja weatherization över hela USA.

Weatherization är tillämpningen av åtgärder för energieffektivitet i bostäder och byggnader. Energieffektivitet betalas i förskott brukar resultera i framtida besparingar. DOE bestämmer dessa besparingar genom att spåra och jämföra energikostnaderna över tiden.

Weatherization kan innefatta isolering uppgraderingar, tätning dörrar och fönster, och installera energieffektiva värme-och luftkonditioneringssystem. Mest hem weatherization uppgraderingar är billiga, men mycket effektiv på att sänka energikostnaderna. Familjer med låga inkomster kan inte alltid erbjuder tjänster dock.

I teorin är besparingar erbjuds i stället för stöd. Den Weatherization Assistance Program minskar elräkningen för låginkomsthushåll, och därmed ge dessa familjer mer intäkter att spendera på andra nödvändigheter. Enligt DOE, weatherizing ett hem minskar uppvärmningskostnaderna med 32%. När det sparade pengarna används i låginkomstsamhällen är sysselsättningsökningen uppmuntras och den ekonomiska utvecklingen fortsätter.

Varje stat har en egen weatherization program efter federal mandat. DOE tillhandahåller finansiering, men de stater avgöra vem som behöver hjälp. DOE erbjuder de stater information via sina Weatherization Assistance Program Technical Assistance Center (WAPTAC) online. Den WAPTAC publicerar federala regler som styr staten, tribal regeringen, och weatherization byrå administration.

Behörighet riktlinjer erbjuds även online via WAPTAC. DOE: s kontor för energieffektivitet och förnybar energi (EERE) anges att mellan 20 och 30 miljoner US-familjer är berättigade till Weatherization Assistance Program finansiering. Varje statens weatherization agentur handtag energitjänster.

Privatpersoner får Supplemental Security Inkomst eller stöd till barn blir automatiskt kvalificerade. Invånare över 60 år, familjer som har en medlem med funktionshinder och i de flesta stater, familjer med barn får företräde. Inkomst är en avgörande faktor för stödberättigande, och inkomsterna sjunker under vissa krav är berättigade till weatherization tjänster, beroende på vilken kriterier. Vissa stater anser att deras medianinkomsten och ställa rätt till en viss procent av detta belopp. DOE ger ut riktlinjer fattigdom inkomster varje år.

Efter tillämpning och ta emot stödberättigande bekräftelse, husägare eller hyresgäster, med hyresvärden godkännande, får en energi samråd. En professionell energikonsult analyser energiräkningar, tester för att luft kommer in genom dörrarna, och kontrollerar utrustningen. Arbeta från denna förteckning, arbetstagare avsluta energibesparande åtgärder och att skyltarna är bosatta utanför på arbetet.

Förflyttning energieffektiviteten i dag är delvis ett resultat av Weatherization Assistance Program. Programmet har tjänat över 6. 200. 000 familjer med låga inkomster i USA sedan starten. Ett antal andra länder har weatherization program för att förbättra energieffektiviteten i bostäder i deras länder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.