Vad är det bästa sättet att ta bort fönsterfilm?

Hur tar man bort fönsterfilm är förmodligen det sista trodde att ange ditt sinne när du har filmen installerat. Men i de flesta fall limfogen som håller fönsterfilm på plats kommer sällan längre än ett par år. Eftersom det börjar visa tecken på slitage, bör du inse att det inte kommer att dröja länge tills limmet inte längre innehar, och du måste komma med ett effektivt sätt att ta bort fönster film.

Det bästa sättet att ta bort fönsterfilm beror ofta på vilken typ av fönster som behandlas. Det finns dock en process som är allmänt säker och effektiv för de flesta fönster, även fönster i fordon som kan ha defroster band som inte ska repas eller skadas. Denna metod är att föredra att ta bort fönster film utan alla skrapning. Det tar mindre tid och ansträngning och ändå uppnår önskat resultat.

De verktyg som behövs för att undanröja fönsterfilm är saker som du förmodligen redan har runt huset. De innehåller en rakhyvel eller pennkniv och du behöver också ammoniak eller ammoniak rengöringsmedel som t. ex. Windex ®. Du behöver också något att täcka fordonets interiör eller andra ytor under fönster som behandlas att fånga droppar ammoniak eller rengöringsmedel som du tar bort fönsterfilm.

Första steget för att ta bort fönsterfilm är att lyfta hörnen försiktigt. I detta steg kommer du antagligen behöva rakhyveln eller pennkniv, men du kan försöka lyfta det med fingrarna. Dra den långsamt, drar sig undan så mycket du kan utan att riva fönstret filmen. Spray ammoniak eller Windex ® på den nyfunna området och arbeta under filmen. Försök att dra ut mer av filmen bort, och fortsätta att tillämpa renare, arbeta in den och dra.

För att ta bort fönster film på fönstren som inte har hinder såsom defroster band, kan du också poäng, eller klippa flera områden. Spray ammoniak eller Windex ® på hela fönstret, arbeta in den gjorde områden med en ren, fuktig trasa. Börja dra i dessa områden när de börjar frigöra. I detta fall spelar det ingen roll om filmen lossnar i remsor i stället för i ett stycke.

Det sista steget att ta bort fönsterfilm är att se till att alla återstående klisterrester tas bort. Detta kan göras genom att försiktigt tvättning med stålull. Var noga med att undvika defroster strips om de finns. Torka med en ren, fuktad trasa som du går. Du kan också prova produkter som koncentrerad Goo Gone ®, som fungerar utmärkt på klibbiga ämnen eller du kan leta efter speciella produkter som görs för att ta bort fönster film.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.