Vad är det bästa sättet att rengöra marmorkakel?

Nu när fler använder marmorkakel i sina kök, badrum och entréer, att efterfrågan på produkter rena marmorkakel växer. Med rätt service och underhåll, det är inte svårt att rengöra marmorkakel alls.

För att hålla ditt marmor mousserande, se till att hålla den fri från rutin damm och smuts. Rengör marmorkakel genom att sopa golvet ofta med en mjuk pensel med kvast eller dammsuga plocka upp lös smuts. Om detta inte kan göras varje dag, nöja sig med två eller tre gånger i veckan.

Tänk på att lös smuts lätt kan slipas in som människor går över golvet. Om familj och vänner har gått runt i smuts eller lera, kan du be dem att ta av sig sina skor innan man gå på marmor kakel. Sand, smuts och annat skräp kvar på botten av skon slipmedel. För det första kommer det att repa marmor, och kommer sedan att slipa smuts i repor.

Många gånger, allt som behövs för att rengöra marmorkakel är en varm, fuktig mopp eller trasa, särskilt om det finns spill utsatta barn-och vuxna-i huset. Lyckligtvis, eftersom kaklet vinna i popularitet, göra produkter fram för att rengöra marmor kakel. Det är bäst att ha någon på plats vid oavsiktligt spill eller för regelbunden vecko-eller månadsvis rengöringar. Var noga med att läsa etiketten och följ instruktionerna exakt.

Även ättika är tippad som en bra rengöringsmedel är det inte rekommenderat att rengöra marmor kakel. Syran i vinäger kan skada ytan. Tvål, även milda tvättmedel rekommenderas inte heller. Om du inte använder en speciell marmor renare, använd varmt vatten.

Det är inte alltid bäst att låta dina plattor lufttorka. Få en fin tjock handduk, och använda den för att torka golvet ordentligt. Det är viktigt att torka upp efter dig ren marmor plattor, eftersom de ofta att upptäcka och färgar om de förblir blöt.

Var några månader, det är en bra idé att försegla och polera kaklet. Den polska hjälper ditt golv att glänsa, medan tätningsmedel kommer att skydda golv från vardagens smuts och fett och gör det lättare för dig att rengöra marmorkakel regelbundet. Din lokala hemhantverks varuhus är säker på att ha många alternativ för städare marmor kakel, tätningsmedel och agenter polering. Om du inte vet vilken produkt är bäst, kontakta tillverkaren eller den person som installerade ditt kakel. Antingen man är säker på att få några bra rekommendationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.