Vad är det bästa sättet att rengöra kakel ytor?

grådaskig injekteringsbruk eller kakel kan förringa hela utseendet på en annars mycket utrymme. Att hålla rent kakel och injekteringsbruk kan göra skillnaden mellan fräschar upp ett utrymme och tvingas utstå en helrenovering. Det bästa sättet att rengöra kakel ytor är att använda en mjuk trasa och varmt vatten när man hanterar mild jord. Medan strängare rengöringsmedel eller redskap skrubbning kan ibland vara nödvändigt att rengöra kakel, är det bäst att börja med den mildaste alternativ som möjligt för att skydda glasyr.

Om ytan inte är glas, överväga att ett tätningsmedel för att skydda den och göra det lättare att rengöra kakel. Om du inte har installerat platta eller har det installerat själv, kan du vara osäker på om det är glas. Applicera lite vatten för att testa den. Om färgen ändras till en mycket mörkare ton, vilket innebär att det är en porös yta som kommer att absorbera vatten, och det kräver ett tätningsmedel.

Vissa människor föreslår ättika för att rengöra kakel på en regelbunden basis. Även om det kan ta bort vissa rester och verkar vara ett bra val, kan ättika skada kakel ytor och kan även ändra färgen på injekteringsbruk. Andra milt lösningsmedel och rengöringsmedel kan användas för att rengöra kakel, men det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer. Använd endast produkter som tydligt märkts vara säkra för kakel ytor.

Om skur är skyldig att rengöra kakel effektivt, leta efter ett icke-slipande rengöringsmedel och använda en nylon skrubber snarare än stålull eller andra grova skrubber. För injekteringsbruk, prova en pensel som har mjuk borst, såsom en mjuk barnets tandborste. För att när du rengöra kakel, är det mycket viktigt skölja bort allt rengöringsmedel och rester grundligt. Torka av området och sedan polera ytan. Du kan använda en buffert om så önskas.

Det kan vara nödvändigt att tillämpa mer tätningsmedel efter tunga rengöring eller användning av tunga produkter. Om ja, se alltid till att både kakel och injekteringsbruk är helt torra innan du börjar ansökan, och låta kittet torka ordentligt innan du använder kaklat området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.