Vad är det bästa sättet att Refinish Trä Golv?

Återställa trägolv till ett ursprungligt utseende är en uppgift som många husägare föredrar att lägga ut till en professionell golvföretag. Det är dock ofta möjligt att Refinish trägolv själv och ändå njuta av professionella resultat. Allt som krävs är att avsätta en viss tid, skaffa de rätta verktygen, och ägnar stor uppmärksamhet åt detaljer som du fortsätter med uppgiften.

Innan du kan faktiskt börja uppgift golvet fordonsreparationslackering är det viktigt att ta bort allt från rummet. Detta inkluderar alla möbler och alla mattor område eller mattor i rummet. Kommer inte bara att skydda möblerna från repor kommer den också göra det mycket lättare för dig att röra sig fritt runt i rummet medan du arbetar på våningarna.

Nästa, samla alla golv krävs verktyg innan du börjar Refinish trägolv i hemmet. Hyr ett slipmaskin och se till att välja en modell du kan hantera relativt enkelt, många som tycker att en planslip fungerar mycket bra för hemma projekt. Du behöver också en hammare, sandpapper, en kvast och en butik dammsugare för de första stegen. Att slutföra jobbet, väljer fläcken du vill ha på golvet, samt borstar eller trasor att tillämpa fläcken. Slutligen vill du någon form av tätningsmedel och en pensel rulle att tillämpa tätningsmedel.

För att skydda dig, skaffa en ansiktsmask och bär den hela fordonsreparationslackering processen. Knäskydd kommer också att komma väl till pass när du Refinish trägolv i. Kom ihåg att stänga av takfläktar och nära ventilationsöppningar. Du kanske också vill hänga ett gammalt lakan över huvudentrén till rummet, detta kommer att bidra innehålla Spridning av damm som du slipa golven.

Ditt första steg i fordonsreparationslackering trägolv är att slipa bort den befintliga fläcken. Använd ordet slipen för detta ändamål. Det är en bra idé att börja lösa uppgiften längst punkt från huvudingången till rummet, och arbeta dig bakåt. Detta kommer att hindra dig från att gå genom återstoden genereras av slipning. Använd sandpapper för alla envisa fläckar. När du är klar ordet slipning, sopa det utrymme för att ta bort det mesta av återstoden. Avsluta med butiken vakuum att lämna golven rena och redo för färgning.

Det är viktigt att komma ihåg att du måste förbereda fläcken innan du Refinish trägolv i ditt hem. I grund och botten innebär detta omrörning fläcken med en pinne innan du använder den till ved. Rör kommer att förhindra luftbubblor från att landa i blandningen och lämnar en brokig utseende på det färgade trä.

Beroende på hur mörk en fläck du vill ha på golvet, kan du gå med luddfria dukar eller en borste. Borstar gör det normalt lättare att tillämpa mer färg, skapar en djupare och mörkare färg. Om du vill ha en ljusare färg, använda rena kläder för att lätt coat toppen av trä. I båda fallen kommer du att köra långsamt och tillämpa fläcken i den riktning som träfibrerna. Precis som med slipning, vill du Refinish trägolv som startar vid den punkt furtherest från huvudingången och arbeta dig bakåt.

Din sista steget för att Refinish trägolv i hemmet är att försegla den nyligen färgade golv. Återigen börjar på en punkt långt från huvudentrén, använd välten att tillämpa ett tunt och jämnt lager tätningsmedel på färgade trä. Sätt alltid på tätningsmassa i riktning mot träfibrerna. Ta dig tid och se till att päls tätningsmedel täcker hela golvet. Låt kittet torka beroende på produkt instruktioner innan du flyttar alla möbler tillbaka till rymden.

Om du misstänker att det kommer att ta mer tid och ansträngning för att Refinish trägolv i hemmet än vad du är villig att begå, ringa olika golvet tjänster i din stad. Försök inte att ta genvägar, eftersom detta ofta skapar problem som skulle kräva en professionell att reparera. Chansen finns att du kan hitta någon som gör arbetet till ett pris du har råd med.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.