Vad är Viktiga Hushållens Organisera strategier?

veta nyckel hushåll organisatoriska tips är mycket viktigt att ha ett hem som löper smidigt och effektivt. När allt har sin egen plats, och det finns plats för allt, livet kan vara mindre stressigt och hektiskt. Det finns flera tips som du bör veta innan du organisera ditt hem.

Först måste ett hushåll bindemedel. Denna pärm kommer att innehålla allt från nödnummer för att daglig rengöring planer. Har ett kuvert där i kvitton, daglig planerare sidor, och information om hantverkare, telefon tjänster och kontaktinformation för alla företag som du normalt interagerar med. Gör en lista över alla de normala hushållsarbete som behöver få gjort, och dela det med hur ofta det ska göras. Sedan bestämma vilka dagar i veckan du kommer att göra dem. Till exempel på måndag, onsdag och fredag, du dammsuger, du rätter varje dag, och du mopp på söndagar. Behåll en kopia av förteckningen någonstans alla i hushållet kan se det.

med ett lager strategi på plats kan ge organisationen en vind. Det finns förvaring system tillgängliga för att passa nästan alla konsumentbehov. Inte bara lagringslösningar göra det lättare att organisera, men också bidra till att minska rörigt utseende vanliga i mindre bostäder. Använda låda arrangörer, till exempel, kan den dubbla summan av köksredskap som kan placeras inuti en kökslåda. En garderob arrangör kan tillåta dig att hänga upp mer kläder, plus har plats för lådor och skor.

Många verkstäder har gått från en plats att parkera bilar till en plats att parkera skräp. För att organisera ett garage, upphäva ett par back-to-back-dagar, som en helg, att ägna åt uppgiften. Fråga familj och vänner om hjälp, speciellt om ditt garage är extremt oorganiserade. Reda på vad som finns i garaget, och huruvida den hör hemma där, i huset, eller i soporna. Det bästa sättet att göra detta är att dra allting ut och sedan dela upp saker in i högar på uppfarten. Om det finns en hel del som kommer att gå in i soprummet, särskilt om det mesta är större artiklar, överväga att hyra en container för ett par dagar.

Sätt upp ett nytt lagringssystem i garaget när den är tom. Skapa en logisk plats för allt att väcka någonting tillbaka in i garaget. För att hålla ditt garage anordnas, plan ett par timmar varje månad för att sortera och bli av med något som inte hör hemma där ute.

med en strategi för att hjälpa dig att organisera ditt hem gör vad som kan vara ett frustrerande jobb lite lättare. Innan du börjar planera vad som behöver få gjort, och vad du behöver göra det. Unna dig nya lagringslösningar. Lär dig att kontrollera röran. En effektiv hushåll organisation strategi tar tid, men det betalar sig-ett organiserat och mindre hektiskt hemma-är enorm.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.