Hur väljer jag det bästa vinet Fläckborttagning?

välja rätt vin fläckborttagningsmedel är ibland svårt. Den goda nyheten är att du kan använda kommersiella såväl som hemmagjord fläckborttagningsmedel att häva vin fläckar av din mattor eller kläder relativt lätt. En viktig sak att tänka på är att ju snabbare man ser på fläcken, desto bättre chanser har du att helt ta bort vin från materialet. I idealfallet innebär detta början rengöringsprocessen omedelbart efter utsläppet sker. När fläcken är färsk, bara om någon typ av vin fläckborttagningsmedel kommer att ta upp fläcken i två eller tre snabba applikationer.

Med kommersiella produkter kan du använda rengöringsmedel mattskum eller matta fläckborttagningsmedel att snabbt ta bort vin fläckar. Spraya på fläcken och låt sedan en stund för att produkten ska fungera i mattan fibrer. Blot-området med en fuktig trasa. En till två ansökningar är ofta tillräckliga för att undanröja en ny färg. Har dock Om fläcken som kanske du har att tillämpa och torka flera gånger innan fläcken kommer upp.

Du kan också använda tvätt fläckborttagning produkter som vin fläckborttagningsmedel. Applicera produkten direkt på fläcken och låt det tid att tränga in i mattor. Använd en fuktig trasa för att försiktigt blot området. Som med mattan renare, det kommer att ta mer än en enda ansökan för vinet fläcken att försvinna, men du bör se några skillnader med varje ansökan.

Om det inte finns någon typ av matta eller tvätt bets produkter remover i huset, är det möjligt att skapa en effektiv vin fläckborttagningsmedel med objekt som du har i hemmet. En strategi kräver att kombinera lika delar diskmedel och väteperoxid. Ansök direkt på fläcken, sedan använda en fuktig trasa för att blot området. I likhet med kommersiella produkter, kommer detta hemlagad fläckborttagningsmedel kräver förmodligen flera program för att lyfta fläcken.

Ett annat recept på hemgjorda vin fläckborttagningsmedel innebär att man använder vit vinäger och bakpulver. Strö en generös mängd av soda direkt på fläcken. Häll en liten mängd av den vita ättika på bakpulver. Resultatet blir ett skum som fungerar i mattan fibrer och försiktigt lyfter rödvin, gör det möjligt att blot området och bort fläcken.

Både hemgjord fläckborttagningsmedel kan också användas för vin fläckar på kläder. Men kom ihåg att det är viktigt att kontrollera rengöring instruktioner på plagget innan du försöker att ta bort vin fläcken. Beroende på kombinationen av fibrer som används vid vävning i tyget, kan det vara till din fördel att ha plagget professionellt rengjorda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.