Hur väljer jag det bästa körsbärsträ tabell?

När inredning ett hem eller kontor, ingenting är mer klassiskt än att äga en kvalitet körsbärsträ bord. Cherry är en av de svåraste skogen och har den högsta tätheten, därför tål års användning och håller sin färg och finish. En körsbärsträ bord är ett bra komplement till alla utrymmen, från en tillfällig inredning eller en cocktail bord till full storlek körsbärsträ bord för en matsal.

En körsbärsträ tabell kan ge värme till alla rum och kan komma i många olika stilar från klassiskt till modernt. Cherry som en finish kan variera från en ljus skugga till en djup vinröd finish. Dessutom har en körsbärsträ bord i allmänhet en blank lyster som lyfter fram den naturliga skönheten i träfibrerna.

Om du letar efter en körsbärsträ runda bord, kan du hitta i allmänhet en i flera olika storlekar och för olika syften. Du kan få en runda körsbärsträ tabell som är tillräckligt liten för att användas som ett tillfälligt eller soffbord i olika utföranden med rak eller böjd ben. En körsbär soffbord är i allmänhet en storlek på mellan 30 inches (76. 2 cm) lång och 20 inches (50,8 cm) bred och på en bekväm höjd för användning med andra möbler.

Om du söker en större körsbärsträ tabell som kommer att behövas för en matsal eller konferensrum, en körsbärsträ bord kan börja på en räckvidd på ca 62 inches (157,5 cm) lång och 42 inches ( 106,7 cm) bred. Den körsbärsträ Tabellen kan innehålla blad som kan användas för att utöka tabellen kunna ta emot fler gäster och sittgrupp. Matbord av denna storlek har ofta en halv runda eller ovala eller kan ha avfasade kanter och en metall underrede för att ge tabellen mer stöd och struktur.

Körsbär tabeller är visuellt tilltalande och har använts inom inredning och inredning i evigheter. Körsbärsträ har använts för att bygga kvalitet inredning eftersom den grekisk-romerska och kinesiska upptäckte de unika egenskaperna hos körsbär som den robust natur och strålande färg och glans när du är klar. Körsbärsträ tabeller med intrikata sniderier fortfarande påträffas som går tillbaka många århundraden och har förts vidare genom generationer av ägare.

Körsbär tabeller passar väldigt bra på alla klassisk eller modern inredning, som används i en formell inställning eller som tillfällig inredning. Lägga till en körsbärsträ bord till alla rum ger en air av klass så välj en som är av äkta massiva körsbär i stället för billigare skalfasader för bästa resultat. Du kan hitta en hög kvalitet körsbärsträ bord och bitar för att matcha den i ett fint möbelvaruhus eller område tillverkaren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.