Hur väljer jag det bästa Survival Supplies?

De som tar mottot "vara beredd" att hjärtat känner inköpsverksamhet i händelse av en nödsituation. Oavsett om det är några extra flaskor vatten vid en vattenledning sönder eller många veckor värde av livsmedel till senast genom en naturkatastrof, är det viktigt att välja den bästa överlevnad leveranser. Följande är några tips som hjälp att välja bästa material till värsta situationer:

Kontrollera utgångsdatum. Nästan alla konsumtionsvaror från mediciner till dricksvatten ha någon sorts utgångsdatum som anges på dem. För att se till att leveranserna sker fortfarande användbara när de behövs i en nödsituation, välj överlevnad leveranser som inte kommer att löpa ut för en avsevärd tid.

Den bästa ingrediensen finns som du redan använder. Även om det kan verka som en bra idé att köpa ett dussin militär MREs, frystorkning glass och torkade aprikoser till lager leverans garderoben är chanserna goda att produkterna kommer att gå dåligt innan de används. Att ha en välfylld skafferi, som kan göra ägaren utfodras under en månad om han eller hon inte har tillgång till en butik fungerar lika bra som att ha en månads MREs, men kommer nog kosta mindre. Vad bra, kan ofta används poster lätt ätas och fyllas på i god tid före den genomsnittliga utgångsdatum, minska på avfall.

varor bör användas i de värsta situationerna. Att ha en radio för att lyssna på under en nödsituation är en utmärkt idé-om inte radion måste vara ansluten till arbete, och olyckan är ett rullande blackout. Överlevnad varor bör köpas med värsta scenarier i åtanke och bör förlita sig på så få aspekter av modern teknik som möjligt.

Köp kvalitet leveranser. Överlevnad varor bör robusta och hållbara så att de fungerar när det behövs. En manuell konservöppnare som rostar stängda efter ett år i lager kommer inte att göra någon något gott i en nödsituation. Leveranser av eller skyddade med starka material som är resistenta mot rost och andra former av försämringar är att föredra.

Välj mer långvariga leveranser över mer bekväm motsvarigheter. Ju längre överlevnad lagret räcker, desto bättre. En batteridriven radio kan vara lättare att använda på kort sikt, men en hand-vevas nödradio kommer fortfarande att fungera långt efter att batterierna i den andra radion inte fungerar. I en överlevnad på lång sikt scenariot såsom vad som kan inträffa efter en översvämning eller under en flerdagars blackout, överlevnad leveranser som fortfarande fungerar efter en dag eller två kommer att vara större efterfrågan än de som inte snabbt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.