Hur väljer jag det bästa Stone Bänkskiva?

StenSkiVor är hållbara och estetiskt tilltalande. Medan de allra flesta villaägare väljer att installera en sten bänkskivan enbart baserat på utseende, det finns en del praktiska frågor att överväga också. När du väljer sten som bänkskivan material, hjälper det att tänka på mängden använda din disk kommer att få.

Onyx, marmor och travertin är alla fantastiska stenar att titta på, och de är noga med att lägga till pizazz till valfritt rum i ditt hem. Problemet med dessa stenar är att de tenderar att vara ganska mjuka. Detta utgör ett problem om du har små barn, eller om du råkar laga en hel del. Eftersom alla dessa material lätt präglas av varma kastruller och vassa knivar, de är bäst lämpade inom områden som inte ser mycket trafik.

Contrastingly

händer granit som en idealisk sten för kök bänkskivor . Granit är resistent mot värme, kemikalier och vatten, vilket gör det tåliga nog att stå emot alla typer av matlagning eller familjeorienterad kök uppgift. Dessutom är granit lätt att rengöra vilket gör det nästan problemfri.

Engineered, eller konstfibrer sten är en ny uppfinning som får allt en hel del uppmärksamhet. Denna typ av sten är ett mycket mer kostnadseffektivt än någon naturlig sten, vilket gör det till ett populärt alternativ. I en nackdel med modifierade sten är att det inte är värmetåligt på något sätt. Därför måste konstruerad sten också noggrant uppmärksammas.

Andra naturliga stenar att överväga omfatta skiffer, kalksten och täljsten. Alla dessa är tilltalande på sitt sätt, men ingen av dem kan mäta hållbarheten hos granit. I synnerhet kan kalksten och täljsten vara svårt att polera när de väl har repad eller fläckig. I själva verket stenar som ljusare i färgen är oftast bäst ur en hög trafik köksutrymme.

Färgen på sten bänkskivan har mycket mer att göra med pragmatism än det gör med stil. Mörkare stenar är ett idealiskt sätt att dölja något slitage märken, medan ljusare stenar visar nästan alla fel. Välj din sten bänkskivan baserat på funktionalitet först, och sedan tänka på färg och mönster som tilltalar dig.

När du väljer någon typ av sten bänken, se till att fråga din leverantör om en viss sten egenskaper. På så sätt kan du vara säker på att du väljer det bästa möjliga sten du nyss gammaldags kök. Att noggrant välja den perfekta stenen bänkskivan kan vara en god investering som varar livet ut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.