Hur väljer jag det bästa Flooring Vinyl Sheet?

Välja det bästa golv vinyl ark är relativt enkelt, förutsatt att du Se till att du forskning och utvärdera vilken typ av vinyl blad golv du funderar för ditt hem. När du väljer det bästa golv vinyl blad saker du kommer att vilja överväga att inbegripa dess hållbarhet, hur svårt det är att upprätthålla, och hur lätt det är att installera.

Om du planerar att ha plastgolv professionellt installerat enkel installation är inte nödvändigtvis att stora av en faktor. Professionella installatörer kommer att få nödvändig erfarenhet för att se till att vinyl ark golv läggs in ordentligt, så du kan ha mer golv alternativ än om du planerat på att installera vinylgolv själv. Om professionell installation är inte ett alternativ, att välja ett golv som är lätt att installera är det bästa alternativet, även om det smalnar ner golvet tillgängliga alternativ.

En annan viktig faktor att tänka på är hållbarheten hos golv. Vinyl plåt golv kommer med en av tre beläggningar tillämpas på dess yta, vilket kan påverka hur slitstarka golvet är och hur länge det varar. Golv med en vinyl ingen vax beläggning som litet skydd för laminat och är endast avsedd för låg trafik områden. En polyuretan beläggning erbjuder mer skydd och är lämplig för områden med normal till tung trafik. Vinyl blad golv som är belagda med bättre uretan är den mest hållbara och passar bäst för de högtrafikerade områden som används ofta.

Det bästa vinyl ark golv är också det golv som är lättast att underhålla. Vissa typer av laminatgolv kan skadas om de rengörs med vissa kemikalier, vilket gör dem mycket underhåll. Medan andra kräver en vallaskiktet att behålla sin skönhet och glans, som gör dem mycket underhåll också. En bra vinylgolv är en som kan hållas rena med bara svepande och uppsamlingsöverföringar med bara vatten och en mild rengöring lösning.

Andra saker att tänka på när man väljer vinyl ark golv är den typ av stöd golv har, och vilken typ av lim kommer att krävas för att installera golvet. Strävan bör vara fukt och mögel resistent för att förhindra att sub-golv blir skadad. Undvik vinyl ark golv som kräver hårt för att hitta lim som ska installeras, särskilt om anläggningen inte kommer att göras av en fackman.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.