Hur väljer jag det bästa Filter Range Hood?

Välja det bästa filtret spiskåpan för köket beror på vilken typ av köksfläkt som du har, vilken typ av matlagning som du gör och storleken på ditt kök. Det finns två grundläggande typer av filter spiskåpan. Den första är permanenta filter, och den andra är av engångstyp.

Permanenta filter är oftast gjorda av aluminium eller annan metall. De är avsedda att pågå hela livet på din avluftshuv. För att kunna arbeta mest effektivt måste en köksfläkt filter vara rena. Permanent filter måste tas bort och rengöras regelbundet.

Tillverkaren av spiskåpan filtret kommer att ge dig ett rekommenderat schema för rengöring, samt den lämpligaste metoden för att städa. Det är viktigt att följa dessa rekommendationer noga. Underlåtenhet att göra detta kan resultera i fabriksgarantin upphör att gälla inte bara filtret, utan hela spiskåpan.

En disponibel spiskåpan filter är konstruerade för att använda för en viss tid. I slutet av denna tid är det bort och ersättas med ett nytt filter. Disponibel filter är ofta gjorda av träkol. Kol gör ett utmärkt jobb för filtrering och rengöring unkna kök luft.

Valet mellan permanent eller engångsfilter spiskåpan kommer troligen att beslutas av stil avluftshuv som du köper. Om du väljer en spiskåpan med ett permanent filter bör det inte komma med rätt filter. Om du väljer en spiskåpan med en disponibel filter, kan det vara nödvändigt att välja rätt filter för huva.

Det är troligt att tillverkaren ger dig ett rekommenderat spiskåpan filter för frånluftsfläkt. Om du har ett val mellan mer än ett märke och stil finns det flera saker att beakta. Välja ett engångsfilter spiskåpan med kol är ett utmärkt sätt att få bästa filtrering möjligt. Även titta på specifikationerna för varje filter som du funderar på. De bör ge ett nummer som du kan använda för att jämföra effektiviteten.

Kostnaden är en annan beaktande när man väljer filter spiskåpan. Dammsugaren filtret i ditt kök är, desto renare luft i ditt kök kommer att bli. Ett rent filter minskar också belastningen på motorn i din avluftshuv, förlänga dess livslängd.

Det finns flera förhållanden som kan leda till att behovet av att ändra ditt filter spiskåpan oftare än förväntat. Om du har ett stort kök, det avluftshuv kommer att ha en hel del luft filter, vilket kommer att orsaka att den behöver byts ut oftare. Dessutom, om du laga en hel del, särskilt fet mat, hittar du spisfläkten filtret behöver ofta förändras.

?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.