Hur väljer jag den bästa låga VOC-material?

hitta material och produkter som innehåller en låg VOC nivå brukade vara omöjligt. Idag finns många olika tillverkare börjar att skapa produkter som inte innehåller en stor mängd flyktiga organiska föreningar. Flyktiga organiska ämnen (VOC) är giftiga gaser som finns inuti ett antal olika hushållsprodukter, byggmaterial, och bruksföremål som möbler.

Som konsumenter blir mer och mer medvetna om de skadliga effekterna av VOC har tillverkarna börjat skapa produkter för att möta denna efterfrågan. Även större företag har tillverkat några låga VOC produkter, de flesta av dessa produkter tillverkas av mellanstora företag. Därför konsumenter som vill köpa produkter som är låga i VOC bör se till medelstora företag.

Även om färgprodukter har fått medial uppmärksamhet i hänsynen till VOC, det finns många andra produkter som innehåller dessa skadliga kemikalier också. Faktum är att ett astronomiskt antal byggmaterial är höga i VOC. För att köpa byggmaterial som har lågt VOC nivåer, entreprenörer och konsumenter måste göra lite av noggrann forskning. I allmänhet är dessa byggnadsmaterial tillverkare som skapar lågt VOC produkter självständigt betygsatt av "gröna" översyn företag.

således de tillverkare som har visat sig skapa miljövänliga produkter kommer att visa detta betyg klart. Bygga leverantörer som endast lager grön byggmaterial finns på Internet och entreprenörer att bara använda grön byggnadsmaterial kan hittas genom att genomföra en snabb sökning på Internet. Som konsument kan du vara säker på att ditt hem eller kontor kommer att byggas med icke-VOC-material om du tar dig tid att köpa grön byggnadsmaterial.

När det gäller konsumentprodukter gå, försöker undvika produkter som innehåller höga halter av VOC är enklare än den någonsin har varit. Helt enkelt ta dig tid att läsa etiketten på varje hushåll produkt noggrant. De produkter som inte innehåller flyktiga organiska föreningar eller innehåller en liten mängd VOC, kommer att ha en "Zero VOC betyg, färg och thinner som inte innehåller VOC kan hittas på samma sätt.

Många forskare runt om i världen försöker att koppla flyktiga organiska föreningar med vissa sjukdomar, inklusive olika former av cancer. Även om dessa hypoteser inte helt har bevisat att konsumenterna uppmanas att undvika produkter som innehåller höga VOC-halter. Dessutom, som en följd av okänd VOC skada, har gröna byggnaden program syftar till att skapa nya strukturer som är helt fri från skadliga ämnen. Sök efter låg VOC-produkter och byggnadsmaterial i butiker och på nätet för att skapa en andas utrymme som är fria från gifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.