Hur tar jag bort vatten Skala från min dusch?

För att förstå hur man tar bort vatten skala, är det bra att förstå vad vatten skala. Vatten skala är en beläggning som bildas på områden i duschen att komma i kontakt med hårt vatten. Denna hårt vatten innehåller kalcium eller magnesium, vilket blir rocklike när det tillåts att ställa in. Detta rocklike bygga upp kan utvecklas inuti ledningar och varmvattenberedare. Som ett resultat kan det täppa dina rör och medföra en minskning av ditt vatten tryck. Dessutom kan det göra din dusch ser snuskiga och smutsiga.

Vatten skala kan upptäckas i duschen som vita beläggningar på dusch huvudet. Det kan också se ut som en tvål film på dörrar eller på brickor som är särskilt svåra att avlägsna. Allmänna spotting inom dusch kan också visas, vilket gör det klart att det är dags att avlägsna vatten skala bygga upp.

För att ta bort vatten skala, kan du ta hjälp av en mängd olika industriella syror, inklusive svavel- syra, fosforsyra, glycin syra och bariumnitrat. Dessa rengöringsmedel hjälpa till att avlägsna vatten skala genom att bryta ner inlåning kvar på din dusch. Du kan också ta bort vatten skala med hjälp av högt tryck ångbehandling, vilket gör att vattnet skala för att lossna och falla av.

En vattenstråle under högt tryck kan också bidra till att undanröja vatten skala från duschen. Måste man vara försiktig, men när man använder denna metod för att avlägsna vatten skala. Annars kan den orsaka skador på kakel eller blandarna i din dusch.

Det kan vara ganska svåra att ta bort vatten skala när det väl har bildats på duschen. I själva verket kan det vara nödvändigt att ersätta vissa delar, som du aldrig kan få dem rengöras ordentligt eller så kanske du inte kan rengöra dem utan att skada dem. Därför är förebyggande viktigare än att lära sig hur man tar bort vatten skala. För att förhindra att vatten skala bygga upp uppstår, bör du installera en avhärdare i ditt hem. Detta kommer att ta bort kalcium och magnesium den innan den når din vattenledningar eller din dusch.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.