Hur kan jag skapa en multifunktionell källare?

Skapa en multifunktionell källaren kan maximera utrymmet i en enda familj hem. Familjemedlemmarna kan sprida ut och har ett urval av aktiviteter att göra och områden att vara i. Till exempel kan en öppen källare utrymme uppställd i olika områden såsom ett barns lek utrymme, ett spelbord, bar och ett TV-område .

Ett separat rum som är del av en multifunktionell källaren kan ha många möjligheter. Många källare inrättas för att innehålla minst ett sovrum plus ett litet badrum. Detta skulle kunna arbeta för gäster kvartal eller som ett sovrum för en tonåring. Till exempel två syskon delar rum när mindre kunde har var sitt eget rum när de blir äldre om man flyttar in i källaren sovrummet. En källare sovrummet också skulle kunna användas för ett hemmakontor eller ett hantverk rum.

I det öppna källaren layout är det lätt att skapa en TV-område som en del en multifunktionell källaren. Bekväma sittplatser och ett soffbord med förvaring finns i princip allt du behöver för att gå med på den audiovisuella utrustningen. Ett bra sätt att dela upp utrymmet från resten av rummet är att använda en hylla att hålla DVD-skivor och tillbehör spel. Var noga med att placera en rumsavdelare på ett sätt som inte kommer att blockera alla naturligt ljus.

En annan del i en multifunktionell källaren kan hålla ett biljardbord, pingisbord, spelbord eller annat vilt utrustning. Se till att ha tillräckligt med utrymme runt spel tabeller för människor att passa bekvämt och för att kunna använda poolköer och bordtennis paddlar. Se till att ha bra belysning ovanför också.

Om du inte använder ett separat sovrum som hemmakontor, kan du göra en liten dator område. En skärm eller hylla kan avsnitt ur utrymmet. Du kan också vända en garderob i datorn skrivbord och hyllutrymme eller montera en dator skrivbord och hyllor i området under trappan av några hus.

En stapel område kan en populär del av en multi -funktionell källare. Med bara en mini kylskåp och ett skåp för att hålla snacks kan spara resor på övervåningen till köket. Det viktigaste att räkna ut när man utformar en multifunktionell källaren är att undersöka behoven av din familj och hur man på bästa du kan strukturera utrymme för att möta dessa behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.