Hur kan jag göra en papperskorg Raccoon Bevis?

Det finns i huvudsak tre sätt att utveckla tvättbjörn burkar bevis papperskorgen. Den första fokuserar på att göra papperskorgen själv oåtkomlig. Det andra föreslår att papperskorgen ointressant i lukten. Det tredje sättet att tvättbjörn burkar bevis papperskorgen är att göra vissa att tvättbjörn inte kan öppna locken på kan genom olika lås, spännen och tillbehör till papperskorgen.

Den första metoden spelar " inte riktigt tvättbjörn bevis soptunnor, men det är ett anständigt förslag för att hålla skräp borta från tvättbjörn. Om du har ett garage eller lagring skjul som är ganska tätt, kan du låsa papperskorgen i det. Inte alla har tillträde till lagring, och inte varje lagringsanläggning oantastlig med ganska intelligenta tvättbjörn. Om du brukar spara dina sopor i ett garage som tvättbjörn kan vinsten får du sluta bara upp med sopor över hela ditt garage.

I så fall kanske du vill anställa ytterligare en metod för att skapa tvättbjörn burkar bevis papperskorgen. Dessutom måste du titta lukten av avfall som lagras i ett garage. Garage burkar tenderar att lukta ganska hemskt efter ett tag, och att lukten av nedbrytning kommer sannolikt att bli som en middag klocka till tvättbjörn.

Det andra alternativet för tvättbjörn burkar bevis papperskorgen är att göra dem lukta mindre attraktiva. Detta kan också vara viktigt speciellt vid lagring av skräp i ett garage där tvättbjörn kan komma in Tänk på att målet med denna metod är bara att slå tillbaka och inte skadar djuren.

Snörning sopor kan med fjäril bollar, lägga en liten mängd ammoniak på kläder (kom ihåg, detta är farligt för husdjur och människor) med Lysol eller ställer peppar sås runt utsidan av sopor kan kan alla stöter bort tvättbjörn. De gillar inte stark smak eller lukt. Men om de fortfarande kan slå dina sopor kan över, kan de snart upptäcka lukter är ett fint, och alla deras favorit behandlar är inne i kan.

Detta innebär att du också bör försöka att göra soptunna svårare att välta. Om du använder papperskorgen liners, att vissa av dessa är helt gömd inuti kan. Annars kan en tvättbjörn dra lätt på liner och tippa kan över.

Den sista metoden att tvättbjörn burkar bevis papperskorgen är att säkra locket på burken. På så sätt kan även om tvättbjörnen välta burken kan det inte komma till sin middag, t. ex. dina matrester. I städer där man kan köpa någon papperskorg man vill, köpa en kan detta lås kan vara ett effektivt sätt att tvättbjörn burkar bevis papperskorgen. Var säker på att spärrarna ska bo effektiv med tiden. Några mjuka upp med tiden.

Om du måste använda en stad som utfärdats soptunna, det finns en mängd olika sätt att säkra locket. Vissa människor tvättbjörn burkar bevis skräp med hjälp av bungy sladdar. Många tycker lycka med remmar eller spännen som tvättbjörn bevis soptunnor genom att säkra locket ordentligt. Med denna metod du behöver komma ihåg att ångra spännen eller remmar på skräp dag, annars kan sluta med en fullständig kan. Vissa städer erbjuder spännen till salu som stadens sopor arbetstagare öppnas. Om dessa finns tillgängliga, kan de vara bra eftersom det håller dig från att köra ut till trottoaren på dagarna sophämtning att ångra spännen.

I alla fall måste du hålla upp en inspektion av remmar, spännen eller lock, för att vara säker på att de fortsätter att fungera korrekt. Vidare kanske du vill byta metoder var sjätte månad eller så när du tvättbjörn bevis soptunnor, eftersom tvättbjörn är smarta och skulle kunna lära sig att ångra ett svårt spänne, eller kan tugga igenom banden. Också vara säker på att inspektera kan, från tid till annan, som långlivade tvättbjörn mycket väl kan gnaga eller repa genom botten av plast burkar efter en tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.