Hur kan jag förbättra utseendet på min Foyer?

foajén bör vara en av de mest inbjudande rum i hemmet. Det är det första område som människor ser när de anländer till din dörr och det bör ett utrymme som gör dina gäster känna sig välkomna. Det bör också dra folk längre in i hemmet.

Ett av de bästa sätten att göra foajén varm och inbjudande är att lägga till livet genom att fylla i tomma utrymmen med växter och frodig grönska. En härlig Ficus träd mjukar upp hård linje med ett hörn eller en mjuk, fjäderlätt ormbunke överlappande ner från en nisch kommer omedelbart att liva upp farstun och göra det känns homier.

Lägga till färger på väggarna och kanske till och med taket kommer också att värma upp detta område. Placera en liten bänk i foajén kommer inte bara att ge gästerna en plats att sitta eller någonstans att sätta ner sina tillhörigheter och ta av sina rockar, det kommer också att ge ytterligare en möjlighet att lägga till färg och mjukhet med dynor och kuddar. En klädhängare innanför dörren säger: "Ta av dig rocken och stanna en stund. "

Tillägg av en tjock lyxig accent matta i rika färger kommer att låna en hel del värme till farstun, särskilt om din foajé har hårda eller golv. En matta kan användas för att förankra rymdfrågor foajén från resten av hemmet. Göra foajén till sitt eget avskilt utrymme som gör ditt hem verkar finare. Ett område matta kan också fungera som en "pil" som pekar till nästa rum, eller som leder dina gäster in i levande områden i hemmet.

Glöm inte konstverk. Bara för att foajén är inte ett vardagsrum, betyder inte att det inte borde återspegla skönheten i resten av ditt hem och speglar din personlighet. Foajén är ett bra ställe att visa några av dina favorit bitar för att ge dina gäster en känsla av din stil från det ögonblick de kommer in ditt hem. En stor spegel kan också fungera som en konstverket, och reflektion kommer att göra det utrymme visas större. Det är en fin touch för att välkomna dina gäster, så att de kan kontrollera sitt utseende innan en entré.

Om din foajé nu känns kall och steril, eller är bara en mild utrymme med nakna vita väggar, värms upp detta område att förbättra inte bara utseendet utan också känslan av rymd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.