Vilka olika typer av trädgårdsredskap?

olika typer av trädgårdsredskap innehålla korta och långa hanteras handverktyg samt trädgårdsredskap makt. Vanliga trädgårdsredskap omfatta skyffel, spade, murslev, spading gaffel, räfsa, hacka, weeder, rorkult och skärmaskiner beskärning. Dessa verktyg används med andra trädgårdsarbete föremål såsom en skottkärra, slang och vattenkanna för att skapa och underhålla gårdar och trädgårdar.

skyfflar, spadar och mursleven är de tre typer av trädgårdsredskap som tenderar att orsaka de mest förvirring i matchande rätt namn med varje verktyg. Trädgård spadar ser ut som skyfflar utom de är mycket plattare. Spader är fyrkantiga kanter och är idealiska för att gräva längs kanterna på rabatterna eller för att skapa exakta, raka sidor hål för plantering. Skyfflar har en djupare centrum och är mer böjda än spader eftersom de är gjorda för att håva och flytta högar med smuts och skräp. Mursleven ser ut spadar och kan vara breda eller smala, men de är längre och mer pekade för användning i lyft växter och att gräva små hål för plantering lökar eller frön.

En spading gaffeln är platt och fyrkantig som en spade, men har länge pinnarna metall gaffel. Den spading gaffel är det ideala trädgården verktyg att använda för att bryta upp bitar av smuts. En trädgård raken har metall gaffel pinnar och kratta huvudet är vinklat för att täcka en stor yta. Trädgård krattor används för kratta över jord till att undanröja stenar och jämna ut nivån på rabatterna. Lawn krattor, som kan vara gjorda av bambu, plast eller lättmetall, skiljer sig från trädgård krattor i att de inte är gjorda för användning i jord, utan används för att kratta upp löv på gräs gräsmattor.

Hoes är fast vinklade trädgårdsredskap med en distinkt fast metall form som varierar från rektangulära med välvd topp kanter till rombformade. De är bra verktyg att använda för att gräva upp ogräs och för att jämna marken runt växterna. Vissa typer av trädgården hackor har en platta delen på ena sidan och en tveeggade rensningsverktyg på den andra. Alla handhållna trädgårdsredskap har raka handtag eller D-formade sådana. Det bästa en att använda beror på vad en trädgårdsmästare kan arbeta med det mest effektivt och bekvämt.

Populära makt trädgårdsredskap omfatta grästrimmare för kapning gräsytor gräsmattor som är svåra att nå med en gräsklippare. Gasdrivna roterande jordfräsar är maskiner som används för att hacka upp större områden av mark för att förbereda dem som skall användas för plantering frön, plantor eller lökar. Sekatör finns i hand och power-kontrollerade former. Sekatör är nödvändiga trädgårdsredskap att ha någon trädgård eftersom de används för putsning växter och ta bort döda grenar. Sekatör eller hårklippningsmaskiner också hjälpa trädgårdsmästare ge häckar en snygg form.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.