Vilka olika typer av takshingel?

takshingel kommer i en mängd olika stilar och konfigurationer för att möta behoven av arkitekter och husägare som söker en robust tak som även accenter byggnaden är installerat på. Beroende på stil för hemmet, kanske en typ av takshingel vara lämpligare än en annan, och takläggare vanligtvis arbetar med sina kunder för att nå ett bra beslut om bältros tillsammans. Oavsett om taket är en del av ett helt nytt hem eller håller på att göras om, kan takshingel användas för att lägga till skönheten och värdet på ett hem.

Det vanligaste typen av takshingel sammansättning bältros, som är tillverkade med en bas av glasfiber och asfalt som är översållad med fläckar av färgade mineraler. I vissa fall kan basen göras med mer naturmaterial: Om du är orolig för glasfiber, tala med din entreprenör. Sammansättning bältros är populära bland villaägare och takläggare eftersom de är billigare än andra typer av spån, mycket vattenresistent, brandsäkert och de också kommer i en mängd olika färger. Gemensam färgvariationer för komposition bältros inkluderar grönt, grått, blått, svart och brunt, de kan samordnas med hem eller som används för att smälta taket med angränsande tak för en ännu utseende.

Naturliga material är också används för att göra takshingel. De vanligaste naturliga val är skiffer och cederträ. I båda fallen måste naturligt material att välja noga malas och skär, och kräver mer arbete för att kunna installera. Skiffer och tak cederträ ser mer elegant än komposition tak, men det är svårt att klapperstensstränder tillverkning och installation återspeglas i priset. Dessa takshingel har fördelar: är naturligt insektsresistent, och skiffer är också brandsäker. Skiffer är också mindre sannolikt att ge vika under tyngden av snö, delvis på grund av de tyngre taket och system som krävs för att installera skiffer bältros. Skiffer-och ceder är hållbara, vackra, och längre livslängd än sammansättning tak.

I vissa områden är kakel används för att skapa ett tak. Takpannor kan tillverkas av olika material, även terracotta är den vanligaste. Många medelhavsinspirerad hem använda takpannor, men kakel är inte begränsad till denna stil, och det finns några goda skäl att välja kakel som takmaterial. Ett hem som är täckt i kakel blir svalare på sommaren och varmare på vintern, eftersom kakel fungerar som en termostat för hemmet. Medan de utmärkande röda av terracotta är den vanligaste färgen för takpannor, bolagen gör kakel i olika färger och former för att passa ett stort antal arkitektoniska stilar.

takshingel bör väljas med omsorg för att det område där bältros håller på att installeras. Oavsett om nytt tak eller bygger från grunden, en erfaren och säker TAKTÄCKARE bör väljas: fråga runt eller använda den lokala handelskammaren för att hitta en skicklig TAKTÄCKARE. En bra TAKTÄCKARE talar om för dig vilka typer av takshingel är lämpliga för ditt hem, och vad dina takläggning alternativ beroende på region du bor i. Efter ett möte med en TAKTÄCKARE och talar om dina möjligheter, se till att få en fast total den totala kostnaden för det utförda arbetet, och var inte rädd att ställa frågor om garantin på taket, när entreprenören kan börja och hur länge projektet beräknas pågå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.