Vilka olika typer av säkerhet Gates?

Säkerhetsgrindar används oftast för att skydda spädbarn och små barn från farliga situationer, till exempel stolar, öppna spisar och kök. De kan också användas för att förhindra att barnet från att komma in oönskade rum, för att skilja honom från husdjur, och för att hålla honom från att bli under fötterna under tråkiga sysslor. Säkerhet grindar är uppdelad i två grundtyper: hårdvara monterade och tryck monterade. Inom dessa kategorier är olika typer av grindar.

Hårdvara monterat grindar, även känd som permanent grindar monteras med skruvar. För att ge tillräckligt skydd måste de skruvas fast i dörrkarmar eller bultarna sitter bakom murar. Permanenta portar rekommenderas för att skydda barn från faror på trappan. Dessa portar är tillverkade av metall, trä eller emalj stål och kan expandera upp till 43 inches (1,09 meter) utan en förlängning och 66 inches (1,68 meter) med en.

Förutom att hålla barn utanför trappor, det finns andra typer av hårdvara monterade grindar. Hearth portar används som ett avskräckande för separerar små barn från faror på spisen. Konfigurera portar kan sträcka sig upp till 288 inches (7,3 meter) för att rymma udda medelstora öppningar. Räcke skydden är genomskinliga sköldar används för att hindra barn från att sticka huvudet genom trappor räcken.

Tryck monterade säkerhet grindar hålls i en dörröppning eller annan öppning, genom att utöva påtryckningar mot ramen eller väggar. De är gjorda av två glidande rutor som kan anpassas för att rymma de flesta öppningar. Dessa portar är gjorda av trä, aluminium, emalj stål, plast, tråd eller nylon mesh med gummiklädd slut rör för att förhindra skador på väggar. Tryck monterade säkerhet grindar är tillräckligt små för att vara portabel och inte lämnar några ärr på väggarna. Det finns mycket få typer av tryck-monterade portar, eftersom de behöver två starka ramar att tillhandahålla nödvändiga påtryckningar för att hålla upp dem.

En majoritet av tiden, standardiserade tryck- monterade portar används hålla barn eller husdjur ut rum för en kort tid. Eftersom de verkar på tryck ensam, kan de inte användas för att blockera åtkomsten till trappor. Gå igenom påtryckningar portar fungerar som en maskin monterad port i att den externa ramen är tryck-monteras på väggen, medan insidan av ramen kan öppnas med en spärr. De flesta typer av tryck-monterade grindar kan ta emot öppnandet av 28 (71,12 cm) till 60 inches (1,52 meter). Tillägg är tillgängliga för att inkvartera ännu större öppningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.