Vilka olika typer av papper Makuleringsmaskin?

När anses ett behändigt verktyg runt på kontoret, papper fragmentering nu ofta används i hemmet också. En dokumentförstöraren är en anordning som gör det möjligt att göra pappersdokument obrukbara genom rivning i pappret i strömmen av konfetti eller i små diamantformade bitar. De första papper fragmentering var handhållna enheter som liknade en sax utrustade med platt blad som skär ett dokument i strimlor. Med tiden har eldrivna papper fragmentering konstruerad för att hantera alla typer av fragmentering funktioner. Här är några exempel.

En grundläggande band-cut Shredder är ett av de billigare modellerna på marknaden idag. Papper kompostkvarnar av denna typ använder sig av en rad roterande blad att sätta på papper i en serie av långa smala remsor. Många lätta modeller av denna typ fungerar bra för allmän fragmentering hemma. Men eftersom band-cut fragmenteringsanläggning producera remsor som kan sättas ihop av någon fast vid detta, de är inte vanligtvis vara ett bra alternativ för en säkerhet sinnad kontor.

Korset klippa dokumentförstöraren använder sig av en uppsättning av två trummor som är verksamma i tandem till handlingar riva papper i små rektanglar eller diamant-formade bitar som är omöjliga att återmontera. Mindre versioner används i hem och mindre kontor, medan en kraftiga rivare av denna typ kan användas i större kontor. De mindre modellerna kan oftast ta emot 4-6 ark åt gången, och de tunga modellerna kan behandla tio till tjugo ark utan problem. Alla versioner av crosscut dokumentförstöraren utarbeta enhetliga bitar att när blandad i den mottagande kärlet, kan inte sättas ihop i någon typ av läsbar ordning.

Tillsammans med korset fragmentering klippa papper, konfetti dokumentförstöraren är också ett populärt val. Liksom korset skära av modellerna kommer de konfetti fragmenteringsanläggning tillverka små bitar av papper som aldrig kunde bli ihop igen. Vissa modeller producerar band som är mycket mindre i bredd än band skära papper fragmentering, och även crinkle stripsen att skapa avlånga konfetti. Andra modeller använda en skära förslag att tillverka små kvadratisk eller rektangulär form som är ungefär storleken av konfetti som används för semester festligheter.

Granulator papper fragmentering fungerar ungefär på samma sätt som cross cut och konfetti modeller, eftersom de producerar lilla tillstymmelse till papper. Däremot producerar Granulator typ inte enhetliga strimlor. De strimlar kontinuerligt bearbetas tills de är tillräckligt små för att falla genom ett filter. I huvudsak granulatorer producera trasor som är något annat än partikel stora bitar av papper. Dessa anses mycket säker och ofta används i företag och statliga verk där säkerheten är en viktig fråga.

Tillsammans med papper fragmentering som rinner av el, är det fortfarande möjligt att köpa fragmentering som är manuell. Dagens versioner titta på mycket som den första papper fragmentering, eftersom de följer de grundläggande konstruktionen av en överdimensionerad par sax handtag utrustade med platt blad som gör det möjligt att skära i pappret i långa och enhetliga stycken.

Papper fragmenteringsanläggning finns på de flesta butiker kontorsmaterial samt många bra butiker. Mindre modeller är ofta tillräcklig för användning runt huset, men större och tyngre modeller är ett bättre alternativ för kontor där fragmentering handlingar är vardagsmat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.