Vilka olika typer av kuddar?

Kasta kuddar är ett utmärkt pricken när dekorerar ett vardagsrum, allrum, sovrum, eller ens en utomhus boyta. Kasta kuddar finns i flera olika storlekar, former och texturer och i nästan alla färger du kan tänka dig. Välja rätt kombination av kuddar för din inredning kan vamp upp en grå utrymme och är ett billigt sätt att lägga till nya liv till ett rum.

Shopping för totalförstörda kuddar är avsevärt lättare än shopping för möbler, vägg konst , och andra delar accent. Kuddar är billigare och inte kräver det engagemang som dyrare hushållsartiklar gör. I själva verket, med två eller tre noggrant utvalda uppsättningar totalförstörda kuddar, kan du enkelt ändra din plats som passar ditt humör eller årstid.

konsistens och färg spelar en viktig roll i att dra en dekorerad utrymme tillsammans. När du lägger kuddar till ett rum, se till att välja färger som komplement till den plats istället smälta in i den. Välj en färg från tyg på din soffa, sängkläder, eller andra prioriterade pjäs som inte redan är alltför används i rymden. Om rummet är mest neutrala färger, helt enkelt välja din favoritfärg och använda kuddar i den färgen som en accent.

När man textur, undersöka vad som redan finns i ditt utrymme. Släta tyger och ytor, som t. ex. en lädersoffa, bäst kompletteras av texturerade eller vävnader, medan en rotting kärlek säte skulle vara trevligt kompletterat av en slät, bomullsblandning tyg. Blandning två eller tre texturer ger djup och personlighet till ett rum. Vikten av tyget kan också få en inverkan på ett rum. Välj kasta kuddar i tungvikt tyg och rika, varma färger för vinterbruk, och byta till lättare vikt tyger och svala, ljusa färger för sommaren.

Du behöver inte begränsa användningen av totalförstörda kuddar till sittande yta eller en säng. Större kasta kuddar eller kuddar golv kan mjuka upp ett hörn av ett lekrum för tyst läsning eller ge mer bekväma sittplatser i ett rum med begränsat utrymme för möbler. Det finns nästan ingen gräns för storlekar, former, färger och mönster totalförstörda kuddar, och när kuddar kombineras med ett par små tillbehör som ljus torkade eller blommor, en kombination snabbt ger ett trött rum ett nytt liv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.