Vilka olika typer av kök linoleum?

Kök linoleum finns i tre olika typer. Dessa typer omfattar plattor, skivor och matta linoleum. Förutom kostnaden, har den största skillnaden mellan varje typ av linoleum att göra med ansökan. Medan de flesta konsumenter köper linoleum baseras enbart på priset, är detta ofta anses som ett stort misstag.

Kakel linoleum är ofta mycket billigare än plåt eller matta linoleum. Dessa shopping för kök linoleum baserat på pris kan frestas att köpa kakel linoleum, även om detta material inte kommer att hålla särskilt länge. I själva verket har kakel linoleum en tendens att krypa runt kanterna ger golv ett åldrat utseende. Denna typ av linoleum måste ersättas så snart kanterna börjar att krypa.

Contrastingly är blad linoleum ett utmärkt val för kök utrymmen. Denna typ av material ger ofta bort en polerad utseende som gör det mycket populärt bland husägare och designers lika. Även blad linoleum är dyrare än kakel linoleum är det ofta värt den extra kostnaden. Inläggningar blad linoleum har samma kvalitet som inläggningar trä, vilket gör det mycket tåligt och elegant.

Matta linoleum är en typ av skivor linoleum som härmar mönster i allmänhet finns i mattor. Medan vissa former av matta linoleum kan vara estetiskt tilltalande, är denna typ av kök linoleum sällan finns. Eftersom matta linoleum var i stort sett användes under 1930-talet, är det svårt att köpa detta material i dag.

Även linoleum en gång ansågs vara tråkiga och fantasilösa, har detta material gjort ett uppsving på sistone. Tidigare kök linoleum mönster framkallat massor av jordfärger skapar en grå utseende. Dagens linoleum finns i många olika färger från ljust rött till intensivt gula nyanser. Dessa nyare färgerna har fått en mycket modern intresse i linoleum som ett tilltalande golv alternativ.

Bortsett från det faktum att moderna kök linoleum är levande och unik, linoleum också råkar vara en miljövänlig golv val. Eftersom linoleum är tillverkad av organiskt material, är det en form av förnyelsebara material. Villaägare som är miljömedvetna har börjat välja linoleummattor framför alla andra golvmaterial baserade på dess gröna överklagandet.

Dessutom är linoleum ett idealiskt material för de människor som lider av allergier. I själva verket är linoleum används ofta inom steril sjukhusmiljö, eftersom det inte lockar allergener. Villaägare söker golv som inte kommer att fälla djurhår, damm eller mjäll kanske vill överväga linoleum. Modernt kök linoleum stilar och färger finns i nästan alla hem hårdvara eller golv butik.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.