Vilka olika typer av kök Kranar?

olika typer av kök blandare alla pålitligt leverera ditt vatten, men deras unika paket som olika stämningar. Du kan välja blandare som bygger på funktionalitet, storlek, finish, tapp, eller handtag, men du alltid vill ha något som kommer att pågå så länge som din diskbänk. När du väljer mellan olika typer av kök kranar, att utformning kompatibilitet med annan hårdvara i rummet, samt hur du använder din diskbänk.

Ett enkelt sätt att identifiera olika typer av kök blandare är av väsentlig som de är konstruerade. Rostfritt stål och krom är populära val eftersom de kan lyste till en hög polska och såg elegant och modern. Däremot kan nickel och mässing vara klar i både en polsk eller antiqued finish för en mer traditionell stil. Slutligen erbjuder koppar ett ganska ovanligt alternativ för kök kranar.

Det finns i huvudsak två olika typer av kök blandare när man överväger hur de verkligen fungerar. Komprimering kranar har oftast två handtag, varmt och kallt, som låter vattenflödet genom brickor. Personer med en enda knopp eller spak använda en annan mekanism, och de kallas blandning kranar. Ett handtag kontrollerar både temperatur och tryck. I allmänhet kommer blanda kranar pågå längre än kompression sorten, men de ser mer modernt, så vissa människor fortfarande föredrar två-handtag.

Det sätt på krokar ser kan vara bekvämt, högdragna, eller lyxiga . Till exempel är en av de olika former av kök kranar i Svanhals. Denna enda, är lång tapp lång och behaglig, vilket gör det lätt att fylla pasta stekpannor och kannor. Men utdragbara sprutor kan sträcka sig utanför det område på diskbänken med en flexibel plastslang och justerbart munstycke. En liten, kort pip på en enkel fixtur är lämplig för små utrymmen.

Vissa sekundära tillbehör omfattas även som olika typer av kök blandare. Till exempel finns det krokar tillgängliga som ger nästan-kokande vatten, filtrerat vatten, eller diskmaskiner vätska från behållare under disken. Du kan också begränsas till vissa armaturer med hur många hål det finns i din diskbänk. Detta visar hur många olika delar, handtag och tillbehör passar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.