Vilka olika typer av hem luftrenare?

Luftrenare effektivt eliminera skräp som finns inne i ett hem. Välja en RENARE hem luften är ofta en fråga om att veta vilken typ av RENARE fungerar bäst inne i ditt hus. Det finns många typer av luftrenare på marknaden, och få veta lite om dessa purifiers är det bästa sättet att bli en informerad shopper.

High Efficiency Particulate Air (HEPA) hem luftrenare eldfängda tobak, pollen, damm, och de flesta andra typer av skräp som kan flyta omkring. HEPA luftrenare föredras av människor som lider av svår allergi, eftersom de är mycket effektiva. Ett HEPA-filter gjort av träkol ovanför en hög hastighet fläkt för att fånga några föroreningar.

Ion purifiers fungera annorlunda än HEPA purifiers, även om dessa enheter är också mycket effektiva. Negativt laddade joner släpps ut i luften när en jon hem RENARE är påslagen. Dessa joner påbörjas omedelbart för att locka skräp som sedan slås ut i luften och på din hem olika ytor. När en jon RENARE har haft tid att arbeta, kan du enkelt torka bort eller vakuum jordade skräp.

Till skillnad från jon och HEPA purifiers, det finns en viss kontrovers kring en gång populära ozon RENARE hem luften. Denna typ av RENARE skickar ozon i luften, som sedan eliminerar skräp från en miljö. Problemet är att ozon purifiers skadliga kemikalier gång ozon reagerar med luftföroreningar.

Ett hem luftrenare som fungerar i hela ditt hem kallas en all-hem RENARE. Dessa enheter är ofta integrerade i strukturen av ett hem, och de arbetar för att rengöra varje rum inne i huset. Även effektiv att rena luften jämnt, dessa purifiers är inte lika starka som enskilda enheter. Det en fördel med en allt-hem RENARE är att dessa maskiner är utom synhåll, vilket ofta är estetiskt tilltalande.

Innan du köper någon typ av hem luftrenare, Se till att läsa tillverkning detaljer. Purifiers kan se likadana ut, men de är alla ganska olika. Dessutom bör en garanti från tillverkaren att tillhöra någon RENARE som du köper. På så sätt kan du byta lätt din luftrenare om det går sönder. Eftersom purifiers används dagligen, köp en som har en fem års garanti, eller mer, är en bra idé. Den grundläggande form och storlek av ett hem luft RENARE kommer att variera från modell till modell, så se till att shoppa runt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.