Vilka är fördelarna med Glasfiber dörrar?

I slutet av 1990-talet glasfiber dörrar uppfanns som ett alternativ till trädörrar. Problemet med dessa dörrar var dock att de faktiskt liknade glasfiber botten av en båt. Tack vare tekniska framsteg, och en ny process kallad Accugrain ™ kan glasfiber ändras att likna den av ek och mahogny säd. På grund av förändringar i sitt utseende, många husägare nu njuta av utseende och skönhet av äkta trä, men med de många fördelarna med glasfiber.

Den största fördelen med glasfiber dörrar är att de är hållbara. Glasfiber kan med stativ den extrema arktisk kyla, ökenhetta, och de skadliga havssalt. Även när de utsätts för dessa ytterligheter, kommer de inte spricka, split, förvränga eller röta. Glasfiber är också buckla och korrosionsbeständig, samt är rostfri.

Glasfiber dörrar är också miljövänliga. Varje glasfiber dörr som installeras innebär en mindre trädörr som tillverkas. Detta minskar avsevärt mängden träd som huggs ner för tillverkning av trä dörrar. Det faktum att en glasfiber dörr håller längre betyder också mindre dörrar är tillverkade.

Att spara på energikostnaderna är en annan fördel att installera glasfiber dörrar. En glasfiber dörren är fylld med polyuretanskum, som ger fem gånger mer energieffektiva än trädörrar kan ge. Det inramade glas entrédörrar har antingen en dubbel eller tredubbel rutan, för att minska på kylning och uppvärmningskostnader.

Dörrar tillverkade av glasfiber ger ett extra lager av säkerhet mot inkräktare. Den dubbla eller tredubbla fönstret ska glaset inte splittras en inkräktare försöker bryta den. De har också ett minst 12 tum (30. 48 cm) låsblocket att mer kraft läggs, bör en inbrottstjuv försök inbrott.

Glasfiber dörrar är mycket mångsidig. De kan vara antingen fabriken färdiga eller fabriksinstallerad laddad. Dörrar som är fabriken klar kan färgas att matcha träprodukter runt, eller i, ditt hus. Factory-primade dörrar är redo att målas med en yttre betyg oljebaserad färg. På grund av att glasfiber dörrar inte svälla eller krympa under ändrade väderförhållanden, varar finish upp till tre gånger längre än den gör när den tillämpas på trä dörrar.

Till skillnad från trä dörrar, mest glasfiber dörrar levereras med en garanti. Denna garanti är vanligtvis en livstid, och täcker ägaren mot fabriken defekter. Det är inte dock ge några garantier mot skador som orsakas av ägaren.

Det första köp av en glasfiber dörr kan vara dyra. Med de många besparingar, men kommer att stå sig snabbt. Det är en av de bästa investeringar en husägare kan göra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.