Vilka är för-och nackdelar med skumgummimadrasser?

Skummadrasser, tillverkad av viskoelastiskt skum, som ibland kallas minne skum är ett populärt alternativ till den vanliga spolen madrassen. Vissa människor gillar verkligen skum madrasser, medan andra anser att de tenderar att svika. Det finns fördelar och nackdelar med skumgummimadrasser, som kan hjälpa dig att avgöra om valet av en madrass som är rätt för dig.

Många lista fördelarna med minne skum madrasser som följande:
  • De hjälper jämnt fördela din vikt, främja en mer komfortabel sömn.
  • De minskar trycket på vissa ställen på kroppen.
  • De är till hjälp när de sover med rastlös partner, eftersom rörelsen på andra ställen på sängen inte stör din sida av sängen.
  • Tät skumgummimadrasser inte sjunka under vikt och botten ut dig.
  • Personer med rygg och nacke ofta finna de kan få en mer bekväm sova på skumgummimadrasser.

Det finns flera klagomål om skumgummimadrasser . En av de främsta klagomål om skum madrasser är att de ofta känner sig varmt att sova på. Människor som har problem med värmevallningar kan ha svårt att känna sig bekväm på skumgummimadrasser. Dessutom varierar de i kvalitet och tjocklek. Några har bara 5-års garanti, och många människor påstår att de slits ut snabbt.

Skummadrasser gjorda av minne skum är betydligt dyrare än vanliga spole madrasser. De kan kosta mer än $ 2000 US dollar (USD) för större storlekar. De kan uppvisa en stark kemisk lukt som vissa människor påstår allergi eller irritation i näsan. Dessutom en del människor känner att det är en nödvändig anpassning period som sover på skumgummimadrasser som kan störa sömnen för de första veckorna. Du kan inte "floppen" på en skum säng, den kan känna sig obekväm och stel om du försöker det. Människor också rapporterat om svårigheter att vrida på natten.

Om du fortfarande överväger skumgummimadrasser, kan det vara bra att leta efter sådana som erbjuder pengarna tillbaka garantier och garanterad ersättning. Det finns många företag som nu erbjuder skumgummimadrasser med vissa incitament, som att försöka madrassen gratis i 30-60 dagar och 10-20 års garanti utbyte. Det kan vara värt att betala lite mer om du är på staketet om huruvida en madrass är rätt för dig eller andra familjemedlemmar. Vissa kunder tyder borta från icke märkes skumgummimadrasser som säljs till ett billigare pris. Dessa får inte innehålla samma funktioner som minne skum och kan visa sig obekväm eller inte mycket hållbara över tiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.