Vilka är de vanligaste elektriska problem?

Det finns fyra mycket vanliga elektriska problem: intermittent drift, strömsprång, redundanta ledningar och överbelastade kretsar. Alla dessa frågor kan orsaka elektriska bränder och måste behandlas och korrigeras så snart som möjligt. Dessa frågor är lätta att upptäcka och åtgärda.

Intermittent makt är ett symptom på en kabeldragning problem. Orsaken till denna gemensamma elektriska problem är lösa ledningar. För att kontrollera denna typ av problem, spår den elektriska kabeln från enheten till kontakten. Leta efter tecken på slitage, fransar, utsatta eller kablar. Ta isär den elektriska posten för att hitta anslutningspunkten av strömmen till enheten.

Om kabeldragningen är utnött i den punkt av anslutning, använd sedan helt enkelt avbitare för att klippa bort den skadade delen. Använd tråd strippor att ta bort Plastbeläggningen och exponera sladdar. När de utsätts för, kan du ansluter strömkabeln till den elektriska posten.

strömsprång orsakas av plötsliga höjningar av makten från de elbolag. Denna ökning kan överbelasta kretsen och orsakar den elektriska posten för att stänga av. Det finns inget sätt att åtgärda detta i konsumentledet. Det bästa sättet att hantera dessa typer av gemensamma elektriska problem är att köpa ström barer. Anslut din elektroniska utrustning till makten bar. Denna enhet har en inbyggd krets för att alla ökningar som går till eluttaget sköts genom en annan krets.

redundant kablage är ett mycket vanligt elektriska problem som förekommer i hem där den tidigare ägaren var att skapa sina egna elkablar. Inte alla kablar används, och i många fall är spänningsförande ledningar lämnas utan ordentlig tak eller avslutas. Ta dig tid att spåra alla elektriska ledningar för att se till att inga dolda överraskningar eller svaga kopplingar.

överbelastade kretsar kan uppstå när extra eluttag är skapade till att använda befintliga ledningar som källa. Denna genväg metod skapar problem där flera apparater är inkopplade och dragningskraft på samma gång. Efterfrågan överstiger den kapacitet och orsakar kort säkringar. Be en elektriker att bestämma den effekt avloppet för varje krets och ordna för att rätta till ledningar för att säkerställa att varje krets lasten är balanserad.

tecken på elektriska problem är återkommande behöver återställa säkring för en viss krets eller ljus flimmer. Om datorn kraschar pga strömskador och det finns problem med flera apparater i samma rum, dessa är ytterligare tecken på en kabeldragning problem. Ta dig tid att utreda elektriska problem som en potentiell orsak.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.