Vilka är de olika typerna av Vinyl Staket?

Vinyl staket finns i en mängd olika attraktiva typer och är lättare att underhålla än traditionella trä staket. De är tillverkade av stark, återvinningsbar plast. Hög kvalitet vinyl stängsel kan oftast stå emot väder ytterligheter och har ultraviolett hämmare som skydda dem från solskador.

En av de populära typer av vinyl stängsel är det vinyl privatlivet stängslet, användbart för att ge mycket behöver privatlivet runt fastigheten. Det är också ofta runt en pool. En vinyl integritet staket har tätt sammankopplade not och spont störar som ger en fast barriär från nyfikna ögon.

Vinyl privatliv staket vanligtvis 4-6 meter (1,22 till 1,83 m) i höjd och kommer i paneler som kan åtta fot (2,44 m) bred. De kan köpas i en rad färger och mönster, bland annat inkluderar kors och tvärs, horisontellt, vertikalt och vävda mönster lattice överst ändarna av stängsel.

Andra modeller innehåller en realistisk effekt träfibrerna, en sten textur effekt och en granit konsistens effekt. Olika företag gör olika mönster och accenter. De har ofta olika namn för dessa. Semi-integritet vinyl staket har placerade isär pålar som placeras antingen i ett horisontell eller vågiga mönster över varandra. Till skillnad mot den personliga integriteten staket, är det möjligt att se in eller ut genom dessa staket, som också kan ha gitter på topp.

Shadowbox vinyl staket är omkring sex fot (1,83 m) hög. I likhet med integritet och semi-integritet staket, erbjuder de ett mått på integritet. Denna typ av stängsel är mer öppen än de två, och ser bättre från båda sidor.

En annan populär typ av stängsel är vinyl staket som erbjuder ett traditionellt utseende för att definiera gränser. De är mindre i höjd då den personliga integriteten och semi-integritet staket, med en högsta höjd på cirka fyra fot (1,22 m). Dessa stängsel endast är avsedda att linje fastigheten och att hålla barn och husdjur.

En kedja staket länk vinyl är en annan typ av stängsel avsett att avgränsa fastighetsgränser snarare än erbjuda privatliv. Detta vinyl stängsel är ett bra staket val för trädgårdar och kan även användas för att spärra av vissa områden av fastigheten. Det är möjligt att anpassa vinyl stängsel till ett visst krav genom att använda olika strejkvakt storlekar samt olika färger. Använda dekorativa post lock på de tjänster vinyl stängslet och lämpliga portar vinyl kan också lägga till det övergripande utseende. Den vinyl gärdsgårdsstör kan vara av regelbundna eller återvunnen PVC.

Kontrollera om vinyl stängsel har fästanordningar av rostfritt stål, skruvar och skär, eftersom dessa kommer att bidra till starkare stängsel. Vid köp av vinyl stängsel leveranser är det viktigt att köpa kvalitetsprodukter från en känd tillverkare. En känd vinyl staket tillverkare kommer att erbjuda en garanti. Många stängsel kommer med en 20 år till livstids garanti. Detta kommer att omfatta alla miljöskador på vinyl stängsel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.