Vilka är de olika typerna av Stepping Stones?

språngbrädor som medelstora stenar placeras antingen i marken eller en vattenförekomst för att möjliggöra en torr passage. De används ofta i trädgårdar som en estetisk produkt också, även i områden där våta jorden inte är ett problem. Stepping Stones kan finnas naturligt förekommande, särskilt i åar och bäckar. I detta sammanhang är de några stenar som sticker upp ur vattnet tillräckligt för att tillåta en resenär att ta sig över utan att behöva ange själva vattnet. Naturliga språngbrädor är ofta mycket hala på grund av deras ständiga fuktighet och uppbyggnad av alger.

Jord-inbäddade språngbrädor har existerat så länge som skrivit historia i de flesta regioner med betydande fukt. Den vanliga vägar, snarare än att låta människor kämpa sig genom lera och pölar är det en enkel lösning att installera antingen naturliga eller syntetiska stenar i jorden för att ge ett torrt sätt passerar en trädgård eller större egendom. I trädgårdar, språngbrädor ge den extra fördelen att avgränsa en tydlig väg att vidta för att undvika att krossas växter och plantor under fötterna.

För hem projekt kan natursten vara ditt material i valet för språngbrädor. Natursten ger en estetisk många människor föredrar, eftersom de verkar vara en infödd del av landskapet. Var försiktig när du väljer stenar att minst en sida är relativt platt, och om möjligt välja stenar med en hel del spannmål så att de inte är alltför hala när de blir blöta. För att installera dem, helt enkelt gräva hål i lämpligt djup och sjunker stenarna i jorden så att den platta sidan är upprätt. Vissa människor väljer att lägga en bädd av grus eller till och med betong, för att spänna av stenarna och se till att de inte sjunker för långt när jorden är fuktig.

Att konkret språngbräda är en annan enkel lösning. Du kan bygga egna ramar genom att gå med bitar av 2x4 skrot trä i kvadratisk eller någon annan form du önskar. Du kan blanda en liten mängd betong på egen hand och sedan hälla den i formarna. Antingen låta betongen torka som den är eller etch egen design i betongen eftersom det är inställning för en mer personlig uppsättning språngbrädor.

Butiker säljer många olika typer av språngbräda, och om du inte vill bygga eller rengöra din egen, är det nästan säker på att du kommer kunna hitta en uppsättning till salu som motsvarar dina behov. Stepping Stones kan vara rund, fyrkantig eller någon annan typ av "naturliga" känslan form. De kan vara släta, målade en matt färg, uthuggen utsmyckade mönster eller prydda med detaljerade målningar. Vissa språngbrädor är gjorda för att likna bitar av klassisk arkitektur, med sten artificiellt åldern. Andra, såsom sådana som bygger på mönster av Frank Lloyd Wright, använda sig av intrikata geometriska former för att smälta in i deras naturliga miljö.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.