Vilka är de olika typerna av Pool Cleaners?

Det finns tre grundläggande typer av pool städare att välja mellan som passar olika behov och budgetar. Pool rengöringsmedel arbete betydligt bättre än att bara använda kemikalier för rengöring, eftersom de kontinuerligt rensa ut smuts och skräp från poolen hela dagen. Sug pool städare är den mest populära typen av renare och är också det mest ekonomiska. Slangen fäster ett skimmer eller sidoingången i poolen, och sug genereras från poolen pumpen. Dammsugaren flyttar runt poolen i slumpmässiga mönster och sätter in skräp i poolen filter. Det är lätt att installera och underhålla, men det fungerar inte bra att samla upp en massa löv. Dess sug är beroende av trycket från filtret, så filtret skall hållas rena.

Pressure pool städare är dyrare, men de kan arbeta mer effektivt. Den renare slangen fäster vid poolen tillbaka, och det är där vattnet rinner ut i poolen från filtret. Det rinner av en extra pump eller booster pump, trycka tryck igenom en linje i poolen till renare. Kraften i vattnet skapar ett vakuum och skjuter den renare, och smuts och skräp deponeras i poolens filter eller, vanligare, i en påse. Användningen av inre säck: smuts och löv kan samlas in utan att täppa till filtret. Det distribuerar även filtrerat vatten i poolen. Trycket renare är svårare att arbeta och installera, men är mer praktiskt att använda när sätta ihop.

Automatisk, eller robotar, pool städare är de mest effektiva typen av renare. De får kraft från och el-anslutning från hemmet, med hjälp av en transformator för att omvandla den elektriska strömmen till en säker nivå. Automatisk rengöringsmedel köras på en timer, som vanligtvis är en till fyra timmar, och de får rengöring gjort i de minst tid.

Robotic städare kommer med sin egen filtersystem. De fäster inte en pool pump eller filter. Det kastas i poolen när en rengöring är nödvändig, sedan tas ut igen. Det hjälper cirkulera vattnet i poolen och har en inre påse att förvara smuts, löv och annat skräp, och är lätt avlägsnas. På grund av dess oberoende system, är det enkelt att installera och justeringar inte behövs.

Automatisk städare gör mest verkningsfull jobbet på städning, och en del även skrubba botten av poolen. Deras bärbarhet, tillsammans med förmågan att arbeta flera modeller med en fjärrkontroll, gör dem det bekvämaste valet. De är också svårt att arbeta på om de behöver rättas till, och är den dyraste typen av pool städare för en in-mark pool.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.