Vilka är de olika typerna av Kegerator delarna?

En kegerator är en anordning för att svalna och fördela fatöl. Den består av ett antal delar som arbetar unisont att driva öl från ett fat till ett glas. De viktigaste kegerator delarna omfatta kylskåp, pump, koppel, och blandaren.

Den viktigaste komponenten i kegerator delar är kylskåpet, där fatet och en cylinder med flytande koldioxid (CO 2 ) är placerade. Nästan varje storlek eller typ av kylskåp kan användas, men "mini-kylskåp" är en praktisk och populär urval. Om en frysbox används kommer det sannolikt att kräva en termostat för att kontrollera temperaturen.

De flesta kegerators använda lufttrycket från ett CO 2 cylinder för att flytta öl från fatet på glaset. CO 2 kommer i påfyllningsbara flaskor finns i en rad olika kvantiteter. Standarden fatet Pumpen används ibland som ett alternativ, men det är allmänt anses mindre önskvärt eftersom det gör öl för att gå platt snabbare.

När en CO 2 cylinder används som ett av kegerator delar, kräver det en regulator. Detta är en manometer som ansluts till CO 2 tank att övervaka och upprätthålla nivån på gastrycket som krävs för dispensering öl. Tillsynsmyndigheterna kommer i enkla och dubbla mäta sorter. En enda övertryck åtgärder gastrycket bara, medan en dubbel övertryck mäter trycket som går in i tanken och lufttillförseln kvar.

Verket som faktiskt fäster vid fatet och gör att den kan utnyttjas kallas fatet koppel. Det måste vara ansluten till tillsynsmyndigheten med en bit slang, som kallas luftledningen hopparen, att på rätt sätt driva öl från kegerator. Att avstå från öl, måste fatet kopplet vara ansluten till kranen, som är den faktiska peka som ölet kommer ut.

Två ytterligare kegerator delar krävs för att ansluta fatet till blandaren. En annan bit slang, som kallas hopparen öl linjen, fäster fatet kopplet till en metall bit kallas skaftet. Skaftet passar i ett hål som är borrat i fronten på kylskåpsdörren. Den fäster på insidan av öl linje hopparen slang och på utsidan till blandaren.

Under vissa omständigheter, särskilt då en frysbox används som ett kegerator, en metall bit kallas ett torn träder i stället för kranen. Denna långa metallcylinder skapar ett mer autentiskt "bar" utseende, och har sin egen kran bifogas. Både kranar och torn kräver ett handtag, som är det ratten som dras för dosering av öl. Under kranen, passar en droppskål för att fånga eventuella kvarstående utsläpp, eller droppar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.