Vilka är de olika typerna av Gips material?

Det finns flera olika typer av drywall tillgängligt material, och att sätta upp gipsvägg, måste du få lämpade för ditt projekt. Bland de olika material som finns är olika typer av gipsvägg, fästmaterialet, gips, och drywall tejp. Var och en av dessa leveranser spelar en viktig roll i att sätta upp gips. Exempelvis kommer de olika typerna av väggplatta har olika syften och är bäst i olika situationer. I vissa program måste du få en viss typ av väggplatta krävs av myndigheterna.

Den första av de många drywall material du behöver för att sätta upp gipsväggar är väggplatta själv. Gips är i huvudsak två bitar av papper med ett gips centrum. Det papper som på ena sidan av brädet är grov, och den andra sidan är slät. Den grova sidan skall placeras vänd mot reglarna, medan den släta sidan är känd som avslutande sida och ska placeras utåt.

Normal Gips är bra för vanliga användningsområden, men om du planerar att placera en vägg på en plats där det kan bli blöt, är andra alternativ behövs. Greenboard är en typ av gips som tål vatten och kan användas runt handfat och toaletter. Det är lätt att upptäcka eftersom det är normalt grönt. Om en person planerar att sätta på väggen på ett ställe där det kommer att bli blöt, t. ex. i närheten av en dusch, en mer vattentät drywall alternativ bör användas. Drywall material som cement drywall, som har en cement centrum och har glasfiber på de yttre lagren, är bättre lämpade för sådana ansökningar.

Förutom drywall själv finns det flera andra typer av drywall material. Att fästa gips i väggen reglarna, speciella spik eller skruv används. Dessa drywall naglar är speciellt gjorda för att fästa gips i trä reglar och bör inte falla ut i framtiden. Dessutom finns det speciella fästen som gör sitt jobb även när de är våta. För att ansluta till drywall samman och bli av med några hål eller luckor som kan finnas mellan drywall skivor drywall material som kallas gemensamma föreningar används.

Flera typer av gemensamma förening finns, inklusive färdiga och pulver versioner som ska blandas på plats. Substansen i sig kommer inte att göra jobbet, dock. För att se till att klyftorna mellan drywall paneler vistelse avslutats går drywall tejp används. Gips band är i grunden en rulle papper. Det hålls på plats av föreningen och är avsett att hålla två paneler i väggplatta tillsammans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.