Vilka är de olika typerna av Gips Supplies?

Det finns några drywall leveranser att varje husägare bör ha till hands när du installerar nya väggar. De grundläggande byggmaterial är gipsvägg, drywall band och gemensamma förening. Det mest grundläggande verktyget leveranser inkluderar ett måttband, mattkniv, gemensamma kniv, två olika storlekar på tejpning knivar, en stång slipmaskin och slipa block. Det finns ytterligare några drywall varor, såsom en gipsvägg lyft, hammare och såg, som kan vara till hjälp om du försöker stora eller flera projekt.

Gips är betygsatt av ett antal faktorer. Grönt Gips är i allmänhet mot fukt och det bästa valet för badrum. Brandsäkra typer är bäst för områden som kök och källare, där elektriska värmeelement finns. Thin Gips är bäst lämpad för korridorer och lågt trafikerade områden, medan tjockare material som är bäst för ytterväggar och höga trafikområden, såsom garage och vardagsrum.

Standard drywall band är godtagbart för användning. Vissa husägare dock föredrar maska versioner som fastnar på väggen på egen hand och göra det möjligt att lättare utjämning av gemensam förening. Förblandade gemensam förening är lite dyrare, men ger en slät och jämn produkt.

Kanske en av de viktigaste drywall leveranser är ett bra måttband, helst en som är minst 30 fot (9,14 m) lång. Noggrann mätningar måste göras, eftersom även en enkel tum i felbedömningar kan skapa avfall och extra kostnader. Om du vill klippa gipsvägg, en vass mattkniv är viktigt. Detta minsta av de drywall leveranser är allt som är nödvändigt att göra mål och bryta drywall till korrekt uppmätta storlekar. En kniv verktyget såg kan vara till hjälp när slutföra stora projekt, eftersom det kan omfatta ett stort område i en snabbare tid än en mattkniv på egen hand.

Mindre projekt kan inte kräva användning av en gipsväggar lyften, men det kan komma till nytta vid arbete på tak eller höga murar. En drywall hammare kan också användas för att försiktigt knacka bitarna på plats. Dessa drywall leveranser är valfria, men kan skära ner på tid och arbetskraft.

För att fylla utrymmena mellan olika delar av gipsvägg, en gemensam kniv cirka sex inches bred (15. 4 cm) är nödvändig. Tejpning knivar hjälp att avsluta väggarna iväg till en jämn yta. Minst två rekommenderas, med åtta och 10 inches (20,32 och 25,4 cm) är den mest använda storlekar. För att tillämpa bandet, ett slam pan är nödvändig. Gemensam förening är placerad i denna Europa att göra det lätt att hålla och tillgängliga för knivar.

Kvalitet sandning verktyg är också obligatoriska i en förteckning över drywall leveranser. En pol Sander ger användaren möjlighet att täcka ett stort område snabbt och smidigt. Flera slipning block med olika gryn är också viktigt att ha ", eftersom det sammansatta måste utformas ner från en ojämn sömlösa slut, för att förbereda den för målning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.