Vilka är de olika typerna av Basement Reparation?

flesta av de olika typerna av källaren reparation itu med fukt och sprickor i ett hem stiftelse. Båda frågorna kan få allvarliga konsekvenser för ett hus om de inte behandlas så snart som möjligt. Vanliga typer av källaren gjort reparationer att fixa sprickor eller förhindra att fukt är att lägga fogtätning, reparation avlopp och impregneringsmedel.

Vattentätning källaren reparation innebär en beläggning på väggar och golv med en särskild typ av färg eller spray. Färgen eller spray fungerar som en sealer för att hålla fukt ur källaren. Konkret kräver tätning att motstå fukt eftersom det är ett extremt poröst material. Även helt nya källare bör vara vattentät. Vattentätning sprejer och färger kan användas hälls betong, bruk och cementblock.

Läckor behöver källaren reparation kan orsakas av ett igensatt rör eller avlopp. Igensatta golvbrunnar i källare är vanliga reparationer. En lång de-igensättning verktyg som kallas en orm kan användas för att rensa avloppet. Källare avlopp bör regelbundet underhållas och rengöras av hår och annat skräp som kan leda till träskor eller läckage orsakar.

fogtätning används för att täta små sprickor och luckor som är enkla för de flesta husägare att reparera. Det är viktigt att göra regelbundet underhåll och källare reparationer för att hålla små problem den försämras. Områdena runt källaren fönster och dörrar bör vara tätat för att förhindra läckage. Stiftelsen sprickor orsakade av försämring av stödjande material i betongen vanligen behöver reparation av en professionell, erfaren entreprenör. Specifikt kan metallen stöd rods inom en husets betongfundament bli rostiga och behöver bytas ut.

sönderfallande källaren betong kan orsakas av marken problem. En förändring i ett hus stiftelse kan orsaka sprickor. Små sprickor kan bli större snabbt, så det är viktigt att kontrollera en källare regelbundet för nödvändiga reparationer.

Eftersom källare är så nära marken, fukt mycket vanligt. Även små läckor kan ge stora fuktproblem i en källare eftersom det kan orsaka trä stödja balkar att ruttna. Unken lukt kan vara tecken på mögel. Mögelproblem bör rättas till så snart som möjligt eller hälso-och respiratoriska problem kan uppstå. Om en källare är fuktig och i väntan på reparation, får regelbundet tvättade med blekmedel och vatten lösning bidra till att förebygga mögeltillväxt tills det behövs reparationer kan göras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.