Vilka är de olika typerna av Backsplash kakel?

Det finns massor av alternativ när det kommer till kök backsplash kakel. Medan de flesta människor tenderar att välja keramiska plattor, finns det några andra bra alternativ tillgängliga. Det första steget mot att välja rätt backsplash kakel till ditt kök är att förstå din budget. Husägare som har råd att anställa på företaget får inte bryr sig om hur lätt att installera kakel, medan de som måste installera plattor på egen hand ofta måste tänka praktiskt.

keramik och kakel porslin är lättast att installera utan hjälp av en entreprenör. Eftersom många av dessa mönster kommer i stora skivor som kan enkelt följas på en vägg, liten insats krävs på den del av en husägare. Om kostnaden inte är ett problem, då finns det massor av kakel material att välja mellan, även om de flesta av dem kommer att behöva installeras av en professionell entreprenör.

Förutom keramik och kakel porslin, glas och kakel sten blir alltmer populära. Stenar är ett naturligt val som kommer att fungera bra med någon sten bänkskiva. Stenar kan komma i form av kalksten, granit, och även små stenar som sticker ut från en vägg. Texturerat, fantastiska och unika, sten backsplash kakel är en idé som inte bör förbigås.

Likaså glas kakel göra en storslagen uttalande. Glas brickor kommer att skapa ett modernt kök känsla som tilltalar många villaägare. Glas backsplash plattan kommer i ett antal olika färger och former. Eftersom glas plattor är i stort sett genomskinlig, strategiska placeringen av dessa plattor låter naturliga, eller konstgjorda, ljus lysa genom dem skapa en eterisk glöd.

Medan ganska vanligt, kan keramik och kakel porslin bli intressant också. Leta efter keramik och kakel porslin som inkluderar en färgglad design. Ofta kan franska Provencal keramiska plattor och italiensk-inspirerat kakel porslin finns i specialaffärer. Andra alternativ inkluderar antika kakel, regenererats plattor och vinyl lim som ger sken av kakel.

För att knyta ihop utseendet på ditt kök, försöka med att välja backsplash kakel som kompletterar ditt kök golv och diskar. Placering grönt glas plattor mot en rostfri bänk kommer att skapa en ren, ny och modern look. På samma sätt väljer klassiska keramiska plattor gå bredvid en marmor bänkskivan kommer omedelbart att lägga glamour till alla utrymmen. Tanken bakom alla kök backsplash bricka material är att skapa ett utrymme som är både funktionell och vacker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.