Vilka är de olika typerna av Attic renovering?

Många husägare väljer att engagera sig i vinden konvertering, svarvning vad som ofta slösat utrymme i ett funktionellt område i hemmet. En av fördelarna med denna typ av hem remodeling är att en vindsvåning renovering vanligtvis kan vara uppfyllda för att mindre tid och pengar att lägga till ett rum i hemmet. Det finns flera olika vanliga typer av vinden renovering som inträffar då och då.

En av de vanligaste av alla projekt vinden renoveringen är att skapa ett nytt sovrum. I stället för att flytta till ett nytt hus eller lägga till ytterligare ett sovrum som antalet familjemedlemmar ökar, är det möjligt att bygga om vindsutrymmen till ett fungerande sovrum för en eller flera av de äldre barnen. Detta inkluderar ofta tillägg av en stabil form av vinden tillgång, som att bygga en permanent trappa till utrymmet. Väggarna är isolerade och slutade, då hela utrymmet är målade, ofta med färger som är favoriter av de barn som kommer att uppta utrymme.

En annan typ av vinden renovering innebär att det upprättas en ny master svit för de vuxna i hushållet. Eftersom många vindar köra hela längd hemmet kan vindsutrymmen vara idealisk för att skapa en fristad för föräldrarna. Genom att lägga i ett eget badrum och en del extra belysning, är det möjligt för denna typ av loftet till huvudnummer områden för att sova, mysiga vrår för att läsa eller se på tv, eller bara fungera som ett privat utrymme att komma bort från det dagliga påtryckningar för en stund.

Attic renovering kan också innebära att skapa utrymme för en hobby. Denna lösning är att föredra framför att omvandla ett garage, i att det är möjligt att utöka hemsidan befintliga värme-och kylsystem i vinden relativt lätt. En vind kan göra en idealisk plats för sömnad, keramik, olika typer av konst och konsthantverk projekt eller till och med trä.

Med fler vuxna barn kvar hemma hos sina föräldrar, kan vinden renovering också ta formen av att skapa en enkel men funktionell effektivitet lägenhet. Genom att utrusta utrymmet med en blygsam badrum och ett kök-kök, alla i hemmet kan njuta av en åtgärd av privatlivet, samtidigt göra det möjligt för hela familjen att samlas i gemensamma rum i hemmet. Även en renovering av denna typ kan bli lite dyrare i termer av ledningar och avlopp, är det ofta en bättre strategi än den vuxna barn fortsätta att leva i sin barndom sovrum, som det gör uppmuntra vissa mått av självständighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.