Vilka är de olika typerna av Attic Flooring?

Attic golv är ett bra sätt att konvertera döda utrymme i ditt hem till en användbar område som kan utöka lagringsutrymmet eller rent av ett extra rum. Vid utarbetandet av vinden någon form av pågående användning, att välja rätt golv för jobbet kommer att göra stor skillnad. Här är några idéer om vilka typer av vindens golv kan vara rätt för din vind avslutande projektet.

Om du planerar att endast använda vinden för lagring, är chansen att något enkelt, som skivor av plywood kommer att fungera bra för vinden golv. Relativt billig, kan plywood blad fästas i bjälklaget med lätthet. Eftersom bladen kan skäras med en såg med väldigt lite ansträngning, är det mycket enkelt att anpassa ark för att skapa en robust och plant golv i hela rummet. Beroende på dina preferenser, kan denna typ av vindens golv fästas med spik eller med hjälp av trä skruvar.

Även en plywood golv är i funktionsdugligt, är det inte sannolikt att godtas om du tänker använda vinden för något annat än förvaring. Ett alternativ skulle vara att använda furu plank till slut ut på vinden golv. Precis som med plywood, kan tall plankorna spikas eller skruvas fast i reglarna, vilket skapar ett massivt golv som håller i åratal. Väl på plats kan du fylla på vinden omvandling genom färgning och försegla furugolv, vilket ger en rik beröring och samtidigt få ut träets ådring.

Om du föreställa en mycket trafik i utrymmet, kanske du vill gå med en trä än vad som är ännu kraftigare än tall. Bambu är ett alternativ som många missar. Men denna typ av trä mycket tålig och lätt att överleva många andra typer av trägolv. Även golv alternativ av detta slag är lite dyrare, de lätt bildar skillnaden i de många åren av tjänst bambu ger.

Tänk på att vinden golv i sig är främst att ge en stabil grund till utrymmet. Det är dock möjligt att avsluta tall, bambu och liknande skog med någon typ av färg eller färg önskas. Detta gör det möjligt att använda Golvbeläggningar som område mattor istället installera heltäckningsmatta i utrymmet. Som ett resultat kan du hålla kostnaderna för ditt vinden renovering under kontroll.

Som med alla typer av hem remodeling projekt är det viktigt att ta hänsyn till de ändamål för utrymmet, hur mycket trafik i området måste stödja, och även den allmänna vikt de objekt som kommer kvar i rymden lång sikt. Genom att hålla dessa faktorer i åtanke är det möjligt att utvärdera flera alternativ för vinden golv, och bosätter sig på en typ som gör ditt hem renovering mycket lättare att genomföra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.