Vilka är de bästa tipsen för Bänkskiva installation?

De tre vanligaste typerna av bänkskivor är kakel, prestera och fasta ytor. Deras anläggning är ganska likt även om mediet är annorlunda. Förformar, som är sammansatta av trä täckt med laminat, ger den enklaste bänkskivan installation, medan fasta ytor är bland de svåraste.

De flesta experter kommer att rekommendera mot amatör bänkskivan installation av fasta ytor som granit. Installationen kräver specialitet verktyg som den genomsnittliga helgen krigare inte skulle ha på sidan, har inte heller erfarenhet av att använda. Den redan orimliga kostnaden för en fast yta kan öka betydligt om en slip av en såg som förstör bit. För den genomsnittliga "gör det själv" husägare, granit plattor är ett attraktivt alternativ till en fast yta.

förforms bänkskivan installationen är det enklaste valet. Förformar kan klippas till rätt mått på sin höjd bostaden butiker med hjälp av mätningar av gamla bänkskivan, och de är det bästa alternativet för klippning korrekta vinklar för hörn. När apparater och sänkor tas bort från den gamla bänkskivan kan kraftpapper placeras över den och användas för att spåra sjunka hålen och några konstiga vinklar. Den gamla bänkskivan kan sedan skruvas underifrån och lyfte på sin plats.

Placera korrekt skära nya bänkskivan på plats. Använd tracings kraftpapper att lägga ut diskbänken hålet och ett pussel att klippa ut den. Kom ihåg att alltid skyddsglasögon eftersom laminat kunde chip och flyga. Byt ut skruvarna som höll den gamla bänkskivan på plats och se till att täta längs backsplash att förhindra att vatten kommer in i baksidan av disken.

Kakel börjar med samma grundläggande bänkskivan installationen. Använd samma metod som ovan för att minska ytan för kakel med 3 /4 tum (1,9 cm) plywood och diskhon hålet. Använd 1 /2 tums (1,27 cm) skruvar för att skruva ner bitar av icke-porös cement kakel hjälpare över plywood för att förhindra varp från den våta murbruket som kommer att följa. Om plattsättning den backsplash också, skruv samma cement hjälpare till önskad väggen området.

Använd en skårad murslev att fastställa ett lager av THINSet murbruk, arbetar i en två fot (0,61 meter) rutan en tid. Var noga med att välja rätt murbruk, eftersom varje är beräknat för ett annat jobb. Lägg plattorna över mortel med kakel distanser för att uppnå korrekta avstånd mellan dem. När plattorna är torra, injekteringsbruk dem med ett injekteringsbruk flyta och torka överskottet bort med en fuktig svamp.

För att avsluta bänkskivan installationen kan kanterna på räkneverket avslutas med ett urval av kakel och trä. Bullnose plattor arbete trevligt att locket från kanterna, medan trä färgade för att matcha skåp kan vara ganska härlig och sätta i köket tillsammans. När alla plattor är lagd, injekterad och torkade,Torka med en torr trasa och njuta av den nya ytan!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.