Vilka är de bästa sätten att vattentät betong?

mest effektiva sätten att vattentät betong i allmänhet i någon form av injektion eller tätningsmedel som skyddar betongen från att bryta och sprickbildning på grund av korrosion. Att hitta sätt att fullt ut förhindra att dessa vatten-relaterade frågor har ingen lätt uppgift för yrkesverksamma i branschen. Det har tagit många år av trial and error för att hitta produkter som har någon inverkan på skador på vatten på lång sikt. Redan nu, betong som är placerad utomhus kanske inte är helt skyddade och kommer att behöva repareras regelbundet.

Hydrofila system finns tillgängliga, och fungerar genom att ersätta vattnet i betong med olösliga kristaller. Detta bidrar till att undvika vattenabsorption och sprickbildning. En annan metod är hydrofoba system som är effektivt genom att införa vissa fettsyror i betongen. Dessa block porer i strukturen och låt inte vatten passera lätt.

Polymera material kan också användas för att vattentät betong. Dessa utgör en skyddande barriär, eller tätningsmedel, runt struktur och hindra vatten från att komma till de konkreta under. Dessa metoder kan vara mycket effektiva att förebygga skador i källare och andra semi-fuktig miljö. Ibland, under mycket våta miljöer, kan tätning behöver appliceras på nytt.

Epoxy är ett annat tätningsmedel metod som används för vattentät betong. Detta är ett äldre system som sakta håller på att ersättas av nyare produkter när de blir tillgängliga. Dock kan epoxi fortfarande ett effektivt system för skydd betong mot väder och vind så länge som en kvalitetsprodukt är köpt och en skicklig yrkesman hanterar ansökan.

Polyaspartics är ett nytt tekniskt avancerade system som används för vattentät betong. De verkar genom att faktiskt tränga ner i betong och bli en del av själva systemet. Detta bidrar genom att blockera vattenabsorption inifrån och ut. Dessa produkter skiljer sig från traditionella tätningsmedel eftersom i stället för att täcka konkreta blir de delar av betong själv.

För att välja de mest effektiva sätten att vattentäta betong, är det klokt att prata med en professionell, antingen i ett hem förbättring lager eller genom att ringa en entreprenör som specialiserat betong. Dessa yrkesgrupper har kunskap om alla tillgängliga alternativ och vet vilka metoder som fungerar bäst för vilka strukturer. De kommer också att kunna rekommendera produkter till konsumenter utifrån sina egna erfarenheter.

Det viktigaste att hitta metoder för att vattentät betong som har någon produkt på rätt sätt. Underlåtenhet att göra detta kan resultera i normala korrosions-och vattenskador tiden om situationen inte åtgärdas. Allvarlig skada kan kräva reparation vara avslutad innan ett korrekt tätningsmedel kan användas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.