Vilka är de bästa metoderna för Septic Tank Care?

Det finns flera metoder som kan användas för att säkerställa korrekt slamavskiljare vård. Detta inbegriper att man noggranna anteckningar om allt underhåll och reparationer, med det pumpas regelbundet och ställa enkla underhållsåtgärder med jämna mellanrum. Det är också en bra idé att hålla koll på vattenförbrukningen att vara säker på tanken och avlopp fält hålls på optimal nivå.

Septitank vård kräver i allmänhet att husägare hålla ett vakande öga på hur mycket vatten som används i hemmet. Den genomsnittliga slamavskiljare kan generellt ha omkring 1. 000 gallons (3. 785 liter) vatten. Detta kan låta som mycket, men efter flera dagar av duschar, tvätta kläder, köra en diskmaskin, och spola toaletten, tanken kan börja fylla upp ganska snabbt.

Om en septiktank blir för full för snabbt, flyter ett överflöd av vatten ut i avlopp fältet. Dränering fältet där avloppsvattnet går att hållas och filtreras i marken genom perforerade rör. Vanligtvis fungerar denna process effektivt, eftersom vattnet rinner långsamt nog att filtret innan nytt vatten tillsätts. När dränering området får mer än den kan hantera, får varvet börja översvämning.

Ett annat sätt att säkerställa korrekt septiktank vård är att hålla koll på underhåll och reparationer. Villaägare uppmanas att skapa en logg över alla professionella arbete som utförts till tanken. Det ger dem möjlighet att veta när mer arbete behövs, eller att genomdriva några garantier om arbete som redan gjorts.

med tanken regelbundet pumpas är en annan viktig del av slamavskiljare vård. Även om vattnet hålls på avstånd, avfall samlas fortfarande mot botten av tanken. Då och då måste detta avfall pumpas ut ur tanken för att förhindra den från att fylla för snabbt. I allmänhet, om det inte är ett problem som uppkommer tidigare, den genomsnittliga septitank pumpas och töms en gång i fyra till sex år.

Rengöring av strålsamlare pumpen och att uppmärksamma dränering området är ett annat sätt att ta hand om en septisk system. Detta är särskilt viktigt för nya husägare som inte vet sista gången en tank pumpades in. Dränering området har generellt stiger upp från marken bredvid en luftare pump. Denna pump skall rengöras en gång varannan månad genom att stänga av strömmen till pumpen, ta bort den och spraya den med en trädgårdsslang.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.