Vilka är de bästa eldstaden Mantel tillbehör?

En spis mantel är en underbar accent stycke för ett vardagsrum eller allrum. För att få full dekorativa fördelen av att ha en mantel, bör du titta på att lägga till några tillbehör spis manteln. Dekorera ditt hem omfattar ett komplett utbud av tillbehör, inklusive de små detaljer som vad du ska placera på din manteln.

bestämma vad du bör placera på din spis mantel, ta med din egen personliga smak i beaktande, liksom vad som kommer att se bra ut i rummet. Det finns inget rätt eller fel beslut när inreda ditt hem, men vissa objekt ser bättre ut på en spis manteln än andra.

Öppen spis mantel tillbehör kan delas in i två grundläggande grupper: dekorativa detaljer och personliga skatter. Dekorativa accenter är objekt som du väljer för hur de ser på din mantel, och vad de lägga till ditt rum. Ljusstakar, klockor manteln och vaser är exempel på tillbehör eldstad manteln som dekorativa accenter.

Personliga skatter är ett annat trevligt sätt att dekorera ditt manteln. Inramade bilder och objekt som du samlar in, som statyetter, är exempel på dekorera med personliga skatter. Använda objekt som har personlig innebörd för dig som dekorationer på en spis mantel är ett underbart sätt att lägga till värme i ditt hem.

En annan typ av tillbehör eldstad manteln som du kanske vill överväga är säsongsbunden dekorerar accenter. Vintern semesterperioden erbjuder gott om idéer. Garland, koner tall och andra accenter vintern gör det lätt att klä upp din vintertid manteln. Även om det är vettigt att manteln får särskild uppmärksamhet på vintern, när spisen är centrum för hemmet, ska du inte begränsa klä upp till vintern bara.

Under våren kraft lökar i blom för några levande färger och lägga till dem i manteln. När vädret värms upp, rengöra din spis noggrant och ställa några attraktiva stockar eller fett ljus inuti brännkammaren. På sommaren, lägga snäckskal eller blommor till din manteln. Eftersom vädret svalnar på hösten, bör du förbereda för svalare väder genom att se till att du har gott om ved på sidan och lägger till några dekorativa pumpor, krukväxter mammor eller öron torr majs till manteln.

Oavsett vad du väljer att tillbehör till din mantel med, är det viktigt att hålla några saker i åtanke. Ta inte drapera något över framsidan av manteln under den tid på året som du kan ha en eld i eldstaden. På vintern, i synnerhet, är det viktigt att hålla någon tall eller annan grönska ovanpå spisen manteln. Medan draperingar grönskan tvärs över den manteln är mycket attraktiv, ökar kraftigt risken för brand.

Den andra viktiga säkerhetsrisk att komma ihåg när inreda din mantel är att du regelbundet måste städa frågorna på manteln. Spindelnät och damm bygga upp snabbt på och mellan dessa poster. Spindelnät är särskilt brandfarliga. Genom att hålla manteln ren, kan du se till att hemmet kommer att förbli trygg och attraktiv under hela året.

?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.