Varför är siden eller satin Lägg i hår produkter?

Hår produkter som berikats med silke eller satin blir mycket populär bland kvinnor i alla åldrar eftersom de kan hjälpa till att reparera skadat hår och samtidigt förbättra sitt utseende. Siden eller satin hårvårdsprodukter tenderar att vara något dyrare än sina motsvarigheter, men fansen säger att de ofta är väl värt den extra kostnaden.

Formeln av silke eller satin hårvårdsprodukter är baserat på flera års vetenskaplig forskning. Håret är ca 80% proteiner, men de flesta människor inte har kost med alla de aminosyror som krävs för att hålla dessa proteiner i toppskick. Färgläggning, perming, eller kemiskt uträtning ditt hår kan också bryter ned aminosyror och orsaka ytterligare skador på redan bräckliga hårsäckar. Använda hårvårdsprodukter med silke eller satin kan bidra till att förbättra tillståndet i håret genom att ersätta dessa nödvändiga aminosyror och skyddar håret mot ytterligare skador.

Förespråkare för hår produkter med silke eller satin hävdar att de som använder dem se en förbättring i glans, kropp och struktur. Användning av produkten kan resultera i mjukare hår utan en ackumulering av produkt som kan tynga ner den. Siden eller satin hårvårdsprodukter är ett utmärkt val för kvinnor som använder ett strykjärn till stil sitt hår, eftersom proteiner i siden eller satin hårvårdsprodukter ofta värme aktiveras.

Silk eller satin hårvårdsprodukter ofta berikade med olika växter, vilket innebär att de ofta luktar ganska trevlig. Vitamin E och Vitamin B är också populära ingredienser, eftersom de kan bidra till att ytterligare stärka hår. Vissa Hårvårdsprodukter med siden eller satin ens ha lagt solskyddsmedel för att skydda ditt hår från skador som orsakas av solens UV-strålar.

Några av de många hårvårdsprodukter som innehåller silke eller satin inkluderar schampo, balsam, ytbehandling spray, mousse, pomada, gel, och förtjockning crème. Tillverkare av siden eller satin hårvårdsprodukter omfatta Frederic Fekkai, John Masters, Kenra, Graham Webb, Biosilk och Terax. Du kan hitta ett brett utbud av siden och sammet hårvårdsprodukter på exklusiva salonger och skönhet butiker utbudet. Flera onlinebokhandlare har också dessa produkter finns att köpa.

Vissa silke eller satin hårvårdsprodukter är avsedda för alla hårtyper, medan andra är konstruerade för fint hår, färgat hår, skadat hår, eller andra särskilda omständigheter. Det finns också silke eller satin hårvårdsprodukter utformade för de unika behov som afro-amerikanska hår. Läs etiketter noga se till att du väljer det produkter som är rätt för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.