Vad innebär Laminatgolv installation?

Laminat golv är golv består av en tät kärna som främst består av pressat trä eller spånskiva. En bild av trä, tegel eller sten placeras över toppen och sedan täckas med en aluminiumoxid beläggning för hållbarhet. Vissa laminat är till och med Textur lägga dimension och verkar vara identiska substitutioner för den produkt de imiterar. Laminatgolv är ett populärt val för golvbeläggning på grund av dess relativt låga kostnader och enkel installation.

laminatgolv installationen av det förflutna har traditionellt krävs limning varje planka eller kakel tillsammans, men de flesta moderna laminatgolvet är nu glueless. Även om glueless installationen är enklare och mindre tidskrävande, det kräver fortfarande en hel del precision och en god förståelse för vad det innebär att laminatgolv installation.

För det första krävs det att alla lager av gamla golv tas bort med undantag av linoleum, vinyl golv eller något annat extremt tunna plattor. Eftersom laminatgolvet är ett flytande golv är det mer förlåtande av variationer i golvhöjd och möjliggör installation under upp till tre lager av tunna golv. Även laminatgolvet installationen är möjligt under flera lager av gamla golv, rekommenderas att ta bort gamla lager av golv för att hålla en normal våningshöjd.

Vidare måste alla golvlister tas bort, om du är remodeling och nybyggnad bör golvlister inte installeras förrän efter laminatgolv installationen är klar. När du har en ren arbetsplats, skumgummistoppning som ligger under laminatgolv bör fastställas för att täcka hela området. Placera sömmar tätt ihop och fäst dem med tejp. Kontrollera också att stoppningen sträcker sig genom dörren SIDOPOST. Det är mycket lättare att trimma bort överskottet när du är klar i stället för att försöka patch i små bitar av stoppning.

Oavsett vilken rondell rekommenderas för den produkt som installeras bör användas. Den pad fungerar som en fuktspärr i fuktiga områden som källare och hjälper till att lugna den ekande klickljud som laminatgolv göra när de gick vidare. När plattan har installerats har laminatgolv kan installeras ovanpå. Det rekommenderas att köpa 20 procent fler laminat och stoppning än området för det rum där golv installeras. Mängden avfall beror på precisionen i nedskärningar och formen på rummet. Perfekt kvadratiska eller rektangulära rum får endast behöver 10 procent avfall.

Laminatgolv hålls samman med en not och spont-system. Korrekt installation kräver att du börjar på ena sidan av rummet sätta plankor tillsammans och peka på dem tillsammans med ett block och klubba så det är inga luckor. Eftersom laminatgolvet som vidgas och krymper med luftfuktigheten är det viktigt att ett expansionsutrymme på? till? en tum (0,64 till 1,27 cm) lämnas runt omkretsen av rummet med hjälp av distanser för att hålla skillnaden ännu. När rader av plankor är installerade det sömmar nödvändigt att fördela för att erbjuda de mest styrka och mest naturliga look. Om fyrkantiga plattor som installeras, är ett expansionsutrymme fortfarande krävs, men installationen startar i mitten av rummet och gå utåt på samma sätt som keramik eller sten skulle fastställas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.